Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 20:33
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Chalan denne streamoval 19 hodín celý mesiac, aby prekonal rekord. Pribudlo mu 10 000 platiacich divákov

TECH TWITCH
Uložiť Uložené

Streamer sa volá Andrew 'GiantWaffle' Bodine a za mesiac dohromady odstreamoval vyše 570 hodín.

Niekomu je sedieť za počítačom aj pár hodín veľa. Z pozerania na monitor bolia oči, zo sedenia bolí chrbát a zadok. Navyše, čas sa dá využiť aj zmysluplnejšie. Mnohí si teda ani nedokážu predstaviť, ako mohol streamer Andrew 'GiantWaffle' Bodine presedieť za počítačom 19 hodín denne. 30 dní za sebou.

Odporúčané
Hrajú hry a zarábajú milióny eur. Streamovanie na Twitchi živí tisíce mladých ľudí Hrajú hry a zarábajú milióny eur. Streamovanie na Twitchi živí tisíce mladých ľudí 7. septembra 2019, 8:39

O tom, že sa chystá pokoriť rekord, sme ťa informovali pred pár týždňami. Dokonca sa na túto výzvu svedomito pripravoval a trénoval. Okrem iného do domu nainštaloval špeciálne kamery, aby divákom nič neušlo. 

Už to má za sebou, rekord sa mu podarilo pokoriť 30. novembra. A čísla sú ohromné. „Dokázali sme to! 570, hodín,“ povedal tesne po prekonaní hranice. Denne streamoval 19 hodín celých 30 dní.

Stream ale ešte niekoľko hodín pokračoval, svoj úspech oslavoval s fanúšikmi. Dohromady ho ľudia sledovali 3 milióny hodín a pribudlo mu 10 000+ subov (platiacich sledovateľov). Jeho kanál sa zároveň dostal medzi top15 na Twitchi.

Svojou šialenou jazdou prekonal streamera s nickom JayBigs, ktorý denne streamoval 17 hodín. Už teraz sa šušká o tom, kto by nového kráľa mohol zosadiť. Je to totiž celkom dobrý recept na to, ako získať nových fanúšikov a zviditeľniť sa.

Tak či onak, spať 3,5 hodiny denne a zvyšok presedieť za počítačom nie je najmúdrejšie rozhodnutie. „Práve som si uvedomil, aké zvláštne bude prechádzať na normálne streamovanie,“ povedal ešte pred pár dňami. Nuž, streamvember, ako nazval svoju výzvu, má už za sebou. Snáď si dá poriadnu regeneráciu a trochu si oddýchne.

Domov
Zdieľať
Diskusia