Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 21:17
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Ochrankár Floyda Mayweathera udrela fanúšika, keď sa chcel odfotiť s boxerom

ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Muž strážiaci boxera Floyda Mayweathera uzemnil fanúšika, ktorý si chcel zadovážiť fotografiu.

Okolo športovcov, čo sa venujú bojovým športom, sa toho deje vždy veľa. Občas niekto niekomu vrazí alebo povie a hneď je oheň na streche. Pravým príkladom toho je napríklad írsky športovec Conor McGregor. Okolo neho sa neustále niečo deje. Občas je to zábavné sledovať, no keď udrel staršieho pána, vtedy si pohneval aj mnohých fanúšikov.

Nie je však sám, ktorý vie na seba strhnúť pozornosť mimo ringu. Ostro sledovaným je aj Floyd Mayweather a keď sa niečo zomelie, hneď je toho plný internet. Nedávno bol v obchodnom dome v Las Vegas so svojou priateľkou v doprovode bodyguardov. Jeden z nich udrel muža menom Juan Calderon.

Ten pre TMZ povedal, že jeho kolega chcel fotku s Floydom. Ten však bol vraj hrubý a neslušný. To sa Juanovi nepáčilo a povedal, že sa správajú ako hlupáci. To jedného z bodyguardov nahnevalo a začali sa s Calderonom hádať. Keď sa to Juan snažil urovnať a podať si ruky, Floydov muž to odmietol. 

Juan tvrdí, že na neho potom zaútočil a dal mu 3 až 5 rán. Následne šiel na vyšetrenie CT, no vážnejšie zranenia sa nepotvrdili. Zašiel tiež na políciu. TMZ kontaktoval svoj zdroj z blízkeho okolia boxera. Ten sa vyjadril, že Calderon chcel podľa nich len úmyselne vyvolať konflikt a následne to riešiť cez súd.

Domov
Zdieľať
Diskusia