Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 20:33
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish si píše s Drakeom. Podľa fanúšikov je raper strašidelný, znepokojuje ich jeho minulosť s mladými ženami

HUDBA BILLIE EILISH DRAKE
Uložiť Uložené

Speváčka v nedávnom rozhovore prezradila, že jedným z najväčších úspechov pre ňu je, že má číslo na Champagne Papiho.

V nedávnom rozhovore pre Vanity Fair Billie Eilish prezradila, že je o ňu čoraz väčší záujem aj pokiaľ ide o kolegov zo scény. Dozvedeli sme sa, že si píše s Drakeom, čo vzhľadom na jeho popularitu nemôže povedať veľa ďalších speváčok, ktorých kariéra trvá len pár krátkych rokov. Keď dostala otázku, čo považuje za svoj najväčší úspech za posledný rok, zavtipkovala, že je to práve skutočnosť, že sa jej podarilo získať Drakeove číslo. 

Fanúšikovia na sociálnych sieťach síce v poradí tretí rovnaký rozhovor za posledné tri roky ocenili, pretože majú možnosť sledovať, ako sa mladá hviezda postupne vyvíja a ako sa menia jej názory, zároveň ich však slová o Champagne Papim znepokojili.

Odporúčané
Billie Eilish opovedá na rovnaké otázky každý rok. Ako sa mení jej pohľad na úspechy, pády a najdôležitejšie udalosti kariéry? Billie Eilish opovedá na rovnaké otázky každý rok. Ako sa mení jej pohľad na úspechy, pády a najdôležitejšie udalosti kariéry? 26. novembra 2019, 16:28

Je podľa nich zvláštne a strašidelné, že si 33-ročný kanadský raper píše so 17-ročnou speváčkou, zároveň je však skoro isté, že riešili výhradne pracovné veci. 

Verní sledovatelia Billie Eilish narážajú v prvom rade na Drizzyho viaceré aféry z minulých rokov. Médiá viackrát informovali, že bol prichytený pri tom, ako sa podozrivo veľmi zbližuje s nedospelými dievčatami, za čo zožal patričnú vlnu kritiky. V tomto prípade sa snáď nemáme čoho báť a dúfame, že sa v dohľadnej dobe dočkáme hudobnej spolupráce. 

Domov
Zdieľať
Diskusia