Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 15:57
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Bude novým Wolverinom Danny DeVito? Už 50 000 ľudí podpísalo petíciu, aby ho obsadili

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nové obsadenie Wolverina ešte nepoznáme. Možno ním bude DeVito.

Stále nie je jasné, kto si v MCU (Marvel Cinematic Universe) zahrá legendárneho Wolverina zo sveta mutantov. Marvel sa údajne snaží presvedčiť Hugha Jackmana, no zatiaľ nie je nič potvrdené. Kadidátov je ale, pochopiteľne, viac. Špekuluje sa o menách ako Tom Hardy, Dafne Keen, Luke Evans či Daniel Radcliffe. Pre mnohých je ale želiezko v ohni Danny DeVito.

Odporúčané
Marvel sa údajne snaží presvedčiť Hugha Jackmana, aby v MCU hral Wolverina Marvel sa údajne snaží presvedčiť Hugha Jackmana, aby v MCU hral Wolverina 20. septembra 2019, 23:09


Ťažko povedať, či to bol spočiatku len mém. Dnes sa ale pod petíciu, aby si Wolverina zahral Danny, už podpísalo 50 000 ľudí. Známy herec má už 75 rokov a len ťažko si ho vieme predstaviť v akčnom filme. Mnohým to ale, zdá sa, problém nerobí.

Petícia je na webe Change.org. „Ak má byť Wolverine súčasťou Marvel Cinematic Universe, jediným človekom, kto to môže zvládnuť, je Danny DeVito,“ píše sa v sprievodnom texte.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Amatör Bakış (@amatorbakis),

Devita si mnohí pamätáme zo šialenej komédie Dvojičky s Arnoldom Schwarzeneggrom, no môžeš ho poznať aj z filmov ako Batman sa vracia (1992) či Dumbo (2019). Problémom by podľa jeho fanúšikov nemal byť ani jeho vzrast. Ak by sme totiž prihliadali na výšku Wolverina z komiksov, DeVito je vraj približne rovnako vysoký.

Tí, čo podpísali petíciu, mali svojské dôvody, prečo tak urobili. „Podpisujem nie preto, že chcem, ale preto, že musím,“ napísal jeden z nich. „Rolu nemôže vziať žiadny iný herec,“ doplnil ho ďalší. Herec sa zatiaľ nevyjadril k úsmevnej petícii, píše web happymag.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Stuart Cooper, Concept Artist (@sc_concept_artist),

Domov
Zdieľať
Diskusia