Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 16:53
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Do kín ide celovečerný film o Attilovi Véghovi. Uvidíme, ako zvládal neúspechy a ako sa pripravoval na Karlosa Vémolu

ŠPORT ATTILA VÉGH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pozri si prvý trailer, ktorý naznačuje, čoho všetkého sa dočkáme.

Attila Végh má za sebou jeden z najdôležitejších zápasov kariéry. Tomu však predchádzalo aj mnoho iných úspechov a pádov, ktoré počas dlhých rokov zaznamenávali dokumentaristi, aby sa mohol v roku 2020 dostať do kín film o tomto slovenskom bojovníkovi. Dnes uzrel svetlo sveta prvý trailer, ktorý naznačuje, že nebudú chýbať ani zábery Attilovho detstva a mladosti, keď ešte pravdepodobne vôbec netušil, kam to raz môže dotiahnuť. 

Návštevníci kín sa budú môcť tešiť aj na množstvo exkluzívnych záberov zo šatní pred zápasmi aj po nich, kam sa bežný človek nemá možnosť dostať. Dokument mapuje emócie šťastia, ale aj smútku, keďže nie vždy vyšlo všetko podľa predstáv Attilu Végha. Budeme mať možnosť sledovať, ako sa na jednotlivé kľúčové zápasy pripravoval a ako trávi bežné dni. 

Celým dokumentom nás bude sprevádzať samotný bojovník, ktorý týmto spôsobom potvrdzuje nielen svoj úspech, ale aj záujem o bojové športy na Slovensku. 

Odporúčané
Attila Végh aj Gleb sú hostia na albume Kontrafaktu. Rytmus a Ego postupne odhaľujú tracklist Attila Végh aj Gleb sú hostia na albume Kontrafaktu. Rytmus a Ego postupne odhaľujú tracklist 28. novembra 2019, 21:05
Domov
Zdieľať
Diskusia