Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 14:05
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Jiří Mádl sa vo filme s vybuchujúcimi dronmi stane Katom z Prago Union. Herec sa musel kvôli role naučiť rapovať

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Mádlov prízvuk je zmenený na nepoznanie.

Jiří Mádl v novinke Modelář stvárňuje majiteľa firmy s prezývkou Plech, ktorý má vášeň pre rapovú hudbu. Pokiaľ nedokážeš v traileri rozpoznať jeho hlas, mal by si vedieť, že predobrazom Mádlovej postavy sa stal raper Kato z Prago Union (náš rozhovor s Katom si môžeš prečítať tu).

Okrem Mádla si vo filme zahrá aj Kryštof Hádek, ktorý bude zosobňovať postavu chemika a leteckého navigátora v jednom, informuje Totalfilm. Dvojica kamarátov pracuje s dronmi pre rôznu klientelu, pričom medzi ňu môžeme počítať aj prezidentský palác. Hrdina zosobnený Hádkom sa ale dron rozhodne využiť k odpáleniu priloženej nálože, čím si zarobí na poriadny problém.

Po boku Mádla a Hádka si zahrajú ďalej herci, ako Zuzana Fialová, Helena Dvořáková či Veronika Khek Kubařová. Film režíroval 52-ročný Petr Zelenka. Ten stál v minulosti za filmami, ako Stratení v Mnichove, Karamazovi či Rok Diabla. Natočil ale napríklad aj seriál Dabing Street. Premiéra snímky Modelář je v českých kinách plánovaná na 6. februára 2020. Dátum slovenskej premiéry nebol zatiaľ oznámený.

Domov
Zdieľať
Diskusia