Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 16:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Najstrašidelnejšie miesta v USA: Dokument od Netflixu bude v divákoch vyvolávať hrôzu

FILMY A SERIÁLY NETFLIX
Uložiť Uložené

Nadšenci hororového žánru by si tento pripravovaný projekt nemali nechať ujsť.

Horory sú v posledných rokoch celkom na výslní. Čo sa týka Netflixu, tomu sa aktuálne veľmi darí s mnohými dokumentárnymi seriálmi z kriminálneho prostredia, ako napríklad The Devil Next Door či Making a Murderer.

V kombinácií rozbehnutých dokumentov z dielne Netflixu a populárneho hororového žánru vzniká v produkcii streamovacej spoločnosti projekt zameraný na najstrašidelnejšie miesta v USA.

Ako informuje Variety, o dokumentárnu sériu s neznámym názvom sa postará Joe Berlinger. Ten nám naposledy predstavil výborný dokumentárny seriál  Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes. V ňom sme sa prostredníctvom štyroch epizód pozreli na zvrátenú myseľ sériového vraha Teda Bundyho, ktorý ženské obete lákal na svoj okúzľujúci šarm.

Odporúčané
Matejovej skupine sa mal zjaviť duch ženy. Satanisti však vraj do kláštora pritiahli aj démonickú bytosť (Rozhovor) Matejovej skupine sa mal zjaviť duch ženy. Satanisti však vraj do kláštora pritiahli aj démonickú bytosť (Rozhovor) 10. mája 2019, 18:30

Berlingerov nový hororový projekt portál Variety opisuje ako odvážnu a precíznu štúdiu niektorých najstrašidelnejších miest v Amerike. Bližšie informácie však nie sú zatiaľ známe. Okrem tejto novinky by mal Netflix pracovať aj na seriáli, ktorý sa bude zaoberať sexuálnym zneužívaním v katolíckej cirkvi.

Podobných námetov sme už síce videli skutočne veľa, no pokiaľ bude aj tento pripravovaný seriál podobne kvalitný ako The Keepers z roku 2017, nebudeme mať žiadne námietky. Produkciu seriálu bude zastrešovať Amy Berg (dokument Deliver Us from Evil) a o réžiu sa postará Rudy Valdez (The Sentence).

Ešte než sa spomínané dokumenty dostanú na Netflix, do pozornosti ti dávame novinku The Confession Killer o sériovom vrahovi Henry Lee Lucasovi, ktorý mal údajne na konte stovky vrážd. Dokumentárna séria bude na streamovacej službe dostupná od 6. decembra 2019.

Odporúčané
Bola mladá mníška brutálne zavraždená preto, lebo plánovala odhaliť zneužívanie detí v katolíckej škole? Seriál The Keepers hľadá odpovede Bola mladá mníška brutálne zavraždená preto, lebo plánovala odhaliť zneužívanie detí v katolíckej škole? Seriál The Keepers hľadá odpovede 15. júna 2018, 17:40
Domov
Zdieľať
Diskusia