Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 11:49
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Postup polície pri vyšetrovaní vraždy Violy prešetrí kontrola, vraj nebolo všetko v poriadku

NEWS BRATISLAVA VRAŽDA
Uložiť Uložené

Predtým, ako vyšetrovatelia obhliadli širšie okolie miesta, kde našli Violu, pracovníci prístavu tam odstraňovali náletovú zeleň.

Tragická smrť 34-ročnej učiteľky angličtiny Violy od začiatku vyvoláva v širokej verejnosti pochybnosti. Polícia argumentuje, že o vražde informovala po dlhšom čase pre to, aby páchateľovi nedala náskok konkrétnymi informáciami z vyšetrovania. Televízii Markíza sa podarilo zistiť aj ďalšie informácie v súvislosti s vyšetrovaním, na základe ktorých bude nariadená kontrola krajským riaditeľom prešetrovať postupy zložiek zákona v tomto prípade. 

Markíza od diváka zistila, že pár dní po tom, čo polícia našla Violu neďaleko prístavu, robili pracovníci prístavu v okolí veľké upratovanie. Odstraňovali náletovú zeleň a okrem toho vykonávali jesenné upratovanie aj pracovníci mesta. Až po tom, presne po 11 dňoch, prišli vyšetrovatelia obhliadať širšie okolie miesta tragickej udalosti.

Odporúčané
Stovky ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti na jej pamiatku rozsvietili celú Mlynskú dolinu Stovky ľudí zapálili sviečku za Violu, študenti na jej pamiatku rozsvietili celú Mlynskú dolinu 20. novembra 2019, 22:51

 „Keby tu páchateľ aj zanechal nejaké stopy, kriminalisti mali mimoriadne sťaženú úlohu,“ konštatuje televízia podľa ktorej tento postup kritizuje aj bývalý dlhoročný vyšetrovateľ.

Ďalšie informácie zatiaľ dostupné nie sú, polícia však už skôr avizovala, že si uvedomuje, že všetky aktuality o priebehu môže sledovať aj vrah, a preto si bude dávať pozor na to, čo zverejní. 

Odporúčané
Polícia postupuje vo vyšetrovaní vraždy Violy Macákovej. Vrátili sa do prístavu, komunikujú s ľuďmi, s ktorými bola v kontakte Polícia postupuje vo vyšetrovaní vraždy Violy Macákovej. Vrátili sa do prístavu, komunikujú s ľuďmi, s ktorými bola v kontakte 25. novembra 2019, 11:33
Domov
Zdieľať
Diskusia