Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. novembra 2019, 21:05
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Attila Végh aj Gleb sú hostia na albume Kontrafaktu. Rytmus a Ego postupne odhaľujú tracklist

HUDBA EGO KONTRAFAKT RYTMUS
Uložiť Uložené

Takéto prekvapenie snáď nikto nečakal.

Vydanie štvrtého albumu Kontrafaktu sa nezadržateľne blíži a okrem spustenia predpredaja a vydania prvej skladby chalani postupne začali odhaľovať mená hostí, ktorých si zavolali, aby spoločne definovali súčasnú dobu a nastavili trend do budúcnosti.

Od dnešného dňa je oficiálne, že sa na Real Newz objaví Gleb spoločne s MMA zápasníkom Attilom Véghom. O tejto skutočnosti toho momentálne viac zatiaľ nevieme, aj keď ide o veľké prekvapenie, veľmi radi si však počkáme na výsledok. 

Odporúčané
Rytmus zverejnil, koľko albumov predal Kontrafakt za prvých pár hodín predpredaj Rytmus zverejnil, koľko albumov predal Kontrafakt za prvých pár hodín predpredaj 28. novembra 2019, 7:50

Počas posledných hodín zároveň prebieha natáčanie ďalšieho videoklipu, v ktorom sa okrem Ega a Rytmusa objaví aj česká dvojica Viktor Sheen a Calin. Poznáme tak už mená štyroch hostí, je nám však jasné, že to ani zďaleka nie je všetko. Všetko bude jasné v priebehu nasledujúcich dní. 

Nedávno Rytmus zverejnil aj číslo predajov, ktoré sa podarilo Real Newz zaznamenať za prvých pár hodín a my ešte dávame do pozornosti skutočnosť, že už túto nedeľu sa môžeš tešiť na náš rozsiahly rozhovor o albume, ale aj všetkom, čo mu predchádzalo. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

@glebzoo @veghattila V PREDAJI #StagnáciaJePomaláSmrť

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Domov
Zdieľať
Diskusia