Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 20:46
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovan prehráva v odvete s Besiktasom Istanbul a stráca šancu na postup

ŠPORT
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Osud sme nemali vo svojich rukách.

Dnes bol na programe ďalší zápas bratislavského Slovana v Európskej lige, ktorý sa v odvete postavil Besiktasu Istanbul. Slovenskí fanúšikovia mali veľké očakávania po tom, čo sa Belasím podarilo otočiť nepriaznivý výsledok prvého zápasu a nakoniec si z neho odniesť vysoké víťazstvo 4:2.

Tentokrát sme už osud nemali kompletne vo vlastných rukách, okrem toho, že sa očakávala naša výhra, sme sa zároveň museli spoliehať na to, že druhý zápas v K-skupine neskončí remízou. 

Výber pod trénerskou taktovkou Jána Kozáka mladšieho síce od 35. minúty udržiaval vedenie, postupový scenár však prestal dávať zmysel niečo viac ako desať minút pred koncom. Besiktas vtedy vyrovnal na 1:1 a aj stav stretnutia medzi Bragou a Wolwes naznačoval problém za stavu 3:3. 

Žiaľ, ako posledný sa v zápase tešil súper po úspešnej penalte, a tak je definitívne, že Slovan nebude môcť pomýšľať na postup. 

Slovan prehráva v odvete s Besiktasom Istanbul a stráca šancu na postup
Zdroj: TASR - Pavel Neubauer
Domov
Zdieľať
Diskusia