Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 19:12
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Koľko zarobí Plačková na Instagrame a koľko tisíc kusov CD predal Kontrafakt za prvých pár hodín predpredaja?

REFRESHER FRESHNEWS REFRESHER+
Uložiť Uložené

Po týchto Freshnews budeš určite hladný.

Kontrafakt sa po šiestich rokoch vracia s albumom Real Newz, ktorý si budeš môcť do 10. decembra predobjednať, následne budú všetkým fanúšikom rozoslané originály aj s podpismi. Rytmus ako pravdepodobne jediný československý raper po prvých hodinách zverejnil konkrétne číslo predaných kusov, ktoré presahovalo 5-tisíc, zároveň sa predpokladá, že vo výsledku sa do konca roka predá ešte niekoľkonásobne viac.

Zároveň chalani vydali aj prvý videoklip, ktorý sa minimálne príbehom podobá na Stokujeme vonku. Aj v tom čase ešte niektorí pochybovali, či vlastne má Kontrafakt na to, aby priniesol nový zvuk, dnes už vieme, že sa nemáme čoho báť. 

Pred niekoľkými dňami sme zároveň vyspovedali Zuzanu Plačkovú, ktorá nám porozprávala viac o svojom živote, práci a súkromí. Dozvieš sa, koľko si zarobí mesačne príspevkami na Instagrame, ako sa s odstupom času pozerá na kauzu okolo natáčania porna a veľa ďalšieho. To všetko a ešte oveľa viac v najnovších Freshnews

Odporúčané
Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) Zuza Plačková je bublina vytvorená okolo môjho mena, mesačne zarobím na Instagrame aj 20 000 eur (Rozhovor) 27. novembra 2019, 11:51
Domov
Zdieľať
Diskusia