Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 13:51
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Simpsonovci sa pravdepodobne blížia ku koncu, prezradil tvorca legendárnej zvučky kresleného seriálu

FILMY A SERIÁLY SIMPSONOVCI
Uložiť Uložené

Okrem toho tvrdí, že popularita seriálu je jedno z jeho najväčších prekvapení v živote.

Simpsonovcov pozná snáď každý z nás. Prvá epizóda populárneho kresleného seriálu bola odvysielaná už 17. decembra 1989, no existovali dokonca skôr. Na obrazovky sa dostali po prvýkrát už v roku 1987 vo forme krátkeho, dvojminútového skeču.

 

Simpsonovci sa pravdepodobne blížia ku koncu, prezradil tvorca legendárnej zvučky kresleného seriálu
Zdroj: facebook.com/TheSimpsons

Rýchlo si našli množstvo priaznivcov, skeče sa premenili na seriál, ktorý funguje dodnes a žltá rodinka sa dostala do domu takmer každého z nás. Momentálne sa vysiela 31. séria a zdá sa, že seriál sa blíži k jeho koncu, informuje Joe.

Danny Elfman, človek, ktorý stojí za legendárnou seriálovou zvučkou, tak naznačil v nedávnom rozhovore. „Podľa toho, čo som počul, sa blíži koniec seriálu,“ povedal, no dodal: „Nie som si úplne istý, no vyzerá to na posledný rok.“

 

Ďalej hovorí, že je podľa neho úžasné, že seriál bežal tak dlho. Tvrdí, že keď šialenú zvučku pre seriál tvoril, nečakal, že ju niekto niekedy bude počuť. Nemyslel si totiž, že seriál má akúkoľvek šancu. To, ako populárnym sa stal, opisuje ako jedno z jeho najväčších prekvapení v živote.

Ťažko povedať, či má skladateľ správne informácie. Nakoniec, Simpsonovcov teraz vlastní Disney a príde nám obzvlášť divné, ak by rok po ich získaní seriál ukončili. Určite s ním majú vlastné plány, ktoré môžu zahŕňať pauzu alebo zmenu formátu. Len ťažko sa ale verí, že Disney sa na Simpsonovcov úplne vykašle.

Odporúčané
Simpsonovci zaznamenali najhoršiu sledovanosť vo svojej histórii Simpsonovci zaznamenali najhoršiu sledovanosť vo svojej histórii 13. mája 2019, 20:46
Domov
Zdieľať
Diskusia