Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. novembra 2019, 20:31
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Cyberpunk 2077 má ponúknuť sexuálne scény zachytené technológiou motion capture

TECH CYBERPUNK 2077 HRY
Uložiť Uložené

Hráči sa na stretnutí s vývojármi v Poľsku dozvedeli viac detailov o zrejme najočakávanejšej hre roka 2020.

Cyberpunk 2077 je jednou z najočakávanejších hier budúceho roka. Určite za to môže aj spôsob, akým poľské štúdio CD Projekt Red po svojej úspešnej sérii Witcher pracuje s očakávaniami verejnosti a marketingom. 

Už vieme, že jednou z hlavných postáv bude digitálna verzia Keanu Reevesa, príbeh budeš môcť hrať viackrát s rozlične sa rozvíjajúcou zápletkou a v hre nebudú chýbať ani explicitné sexuálne scény

Práve o tých sme sa teraz dozvedeli viac. Informácie zo stretnutia verejnosti s vývojármi vo Varšave zhrnul PC Gamer. Opäť potvrdili, že hráč bude všetko vnímať z pohľadu prvej osoby. Nebudú sa teda konať žiadne „filmové“ cutscény. 

Pohyby postáv by však aj tu mali byť nasnímané technológiou motion capture a teda pomerne verné. Je tiež takmer isté, že o Cyberpunku budeš veľa počuť aj v súvislosti s udeľovaním ratingu dostupnosti pre mladistvých. 

Cyberpunk 2077 má ponúknuť sexuálne scény zachytené technológiou motion capture
Zdroj: Cyberpunk.net

Používateľ Shavod, ktorý sa na udalosti údajne osobne zúčastnil, na Reddite píše, že príbeh v Cyberpunku má byť trochu kratší než vo Witcher 3, no ako bolo spomenuté, budeš ho môcť hrať viackrát s iným koncom. 

V hre sa bude striedať deň a noc, počas ktorej počítačom ovládané postavy nebudú vidieť až tak dobre. Takže sa ľahšie nepozorovane dostaneš do budov a na iné miesta, kde nechceš pútať pozornosť.

Ovládanie vozidiel určite nebude simuláciou, no má byť výrazne realistickejšie než v prípade série GTA.

Hráči sa tiež dozvedeli viac o možnosti obnovovať zdravie hlavného hrdinu. Niektoré jedlá a lieky ho budú vedieť zvýšiť okamžite, iným to bude nejaký čas trvať.

Tiež by malo byť možné zničiť približne tri štvrtiny okolitého prostredia a šikovne pracovať so záujmom polície. Vzhľadom na to, že dej bude zasadený do ponurého Night City, drobné prehrešky voči občianskemu spolunažívaniu, napríklad mlátenie okoloidúcich, budú prehliadané. Zmení sa to však až v prípade, že vytiahneš zbraň a začneš strieľať. 

Cyberpunk 2077 vychádza pre PC, Xbox aj Playstation už 16. apríla 2020

Domov
Zdieľať
Diskusia