Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 9:59
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Influenceri prišli na nový spôsob dobíjania energie, opaľujú si zadky. Rozdiel je vraj cítiť po pár sekundách

OSOBNOSTI INFLUENCERI SLNKO
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov
a chcem zobraziť obsah
späť na hlavnú stránkuSpäť

Lekári z toho tak nadšení nie sú.

Na sociálnych sieťach kolujú fotky a videá ľudí, ktorí sa opaľujú tam, kam sa lúče Slnka len tak ľahko nedostanú. Tvrdia, že im slnečné žiarenie na intímnych partiách dobíja energiu, a že rozdiel cítia už po pár sekundách, píše New York Post.

Celý tento trend začal influencer, ktorý sa volá Ra of Earth. Uverejnil video na ktorom sú traja nahí muži a opaľujú si zadky. Video si za malú chvíľu získalo mnoho pozornosti: „Už 30 sekúnd slnečného svetla na zadku vám dodá viac energie, ako celý deň na slnku v oblečení.“

Sám hovorí, že práve pôsobenie slnka napomáha k tomu, aby boli intímne oblasti zdravé a bez baktérií. Na svoj Instagram pridal aj návod ako na to.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa I am Ɍ Δ:Human Teacher/Student (@ra_of_earth),

Zdá sa, že Ra of Earth ľudí skutočne presvedčil a inšpiroval, pridávajú sa k nemu aj iní influenceri. „Tridsať sekúnd priameho slnečného žiarenia do análneho otvoru má rovnaký účinok, akoby som bol na slnku celý deň!“ píše na Instagrame nadšene Troy Casey, ktorý má na Instagrame viac než 40 tisíc sledovateľov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Troy Casey (@certifiedhealthnut),

Žena z Kalifornie tvrdí, že prijímanie vitamínu D takýmto spôsobom jej pomáha spať, no aj kontrolovať vlastné hormóny. Robí to už pár týždňov a nevie si to vynachváliť, tvrdí, že sa chodí takto opaľovať namiesto rannej kávy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Metaphysical Meagan (@metaphysicalmeagan),

Lekári však nie sú až tak presvedčení o všetkých pozitívach, ktoré hviezdy sociálnych sietí uvádzajú: „Nie sú žiadne dôkazy o tom, že by malo takéto opaľovanie akékoľvek pozitíva na fyzické zdravie,“ hovorí doktorka Diana Gall, z britskej internetovej lekárskej služby Doctor 4 U.

„Áno, meditácia a vitamín D určite prospieva mentálnemu aj fyzickému zdraviu, no nie je nevyhnutné ničiť si pri tom pokožku,“ hovorí.

Odporúčané
„Byť influencerkou je drina, práca nikdy nekončí.“ Austrálčanka obhajuje svoju kariéru na Instagrame „Byť influencerkou je drina, práca nikdy nekončí.“ Austrálčanka obhajuje svoju kariéru na Instagrame 30. mája 2019, 13:28
Domov
Zdieľať
Diskusia