Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 21:20
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Indonézsky minister zdravotníctva chce lákať turistov na masáže penisu, ktoré ho vraj majú zväčšiť

NEWS
Uložiť Uložené

Indonézia chce turistov nalákať celkom netradičnou službou. Navyše, je tam celkom bežná.

Cestovný ruch je pre mnoho krajín veľmi dôležitý. Pomáha totiž malebnejším regiónom zarábať a nemalá čiastka nakoniec kvapne v podobe daní a rôznych poplatkov štátu. Aj Slovensko sa už dlhé roky snaží byť atraktívnou destináciou pre turistov, čo sa niektorým regiónom aj darí. Indonézia v rámci cestovného ruchu nechce byť pozadu a snaží sa predať to, čo pozná azda každý – indonézska masáž.

Odporúčané
Krajina, ktorú ročne navštívi vyše 30 miliónov ľudí, no nikdy si o nej nepočul Krajina, ktorú ročne navštívi vyše 30 miliónov ľudí, no nikdy si o nej nepočul 23. novembra 2019, 15:13

Chcú preraziť novinkou. Minister zdravotníctva Terawan Agus Putranto v stredu vyhlásil, že špeciálna masáž na zväčšenie penisu má potenciál na to, aby pritiahla turistov. V krajine sa tento druh masáže volá Mak Erot, píše Vice.

„Musíme propagovať myšlienku tradičnej medicíny v rámci turizmu. Máme neuveriteľné odvetvie čo sa týka rastlinných liekov, o ktorom nikto mimo Indonézie nevie,“ povedal minister miestnym médiám a dodal, že ak to „správne predajú“, turisti budú mať o masáž určite záujem.

Indonézsky minister zdravotníctva chce lákať turistov na masáže penisu, ktoré ho vraj majú zväčšiť
Zdroj: Unsplash/Emiliano Vittoriosi

Minister sa na svoj plán, ako prilákať turistov, pozerá aj cez vidinu zisku. Vraj ak by mal podnikateľ 100 izieb a masáž by trvala 20 minút, máme si predstaviť, aký príjem by sa vygeneroval. „Máme niekoľko zaujímavých kultúrnych skvostov, ktoré by sme mohli ponúknuť. Pre nás sú samozrejmosťou, no pre cudzincov môžu byť zaujímavé,“ dodáva. 

Domov
Zdieľať
Diskusia