Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 12:47
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Na strechu auta priviazal prasa s roztiahnutými nohami. Vodič sa vyhováral, že nešlo o jeho nápad

NEWS ZVIERACIA RÍŠA
Uložiť Uložené

Polícia však mala vo veci jasno.

Istý čínsky muž sa rozhodol, že na oslavu zásnub svojho syna privezie autom zabité prasa, píše Mirror. No namiesto toho, aby zviera uskladnil do zadnej časti a ideálne zakryl nejakou plachtou, si z neho spravil svojskú atrakciu.

Prasa s roztiahnutými nohami priviazal na strechu, a tak sa mohli všetci na okolo čudovať, čo za blázna na seba upozorňuje takýmto nevhodným spôsobom. Vodič auta tvrdil, že prasa plánoval umiestniť do zadnej časti nákladného auta, no budúca nevesta chcela, aby bolo zviera vystavené na vrchu auta, čím by sa dosiahla určitá pompéznosť.

Pekinskí policajti však názor nevesty jednoznačne nezdieľali a daným príkladom naopak poukázali na jasné porušovanie predpisov bezpečnostnej premávky. „Maximálna nosnosť každého pickupu je 1 000 kilogramov a tovar, ktorý prekračuje tento limit, môže byť uložený iba na zadnú časť vozidla. Tovar navyše nemôže presiahnuť výšku dvoch metrov od zeme,“ zdôraznil hovorca polície.

Internet samozrejme medzičasom zaplavila kritika, ktorá sa nesústreďovala len na porušenie predpisov, ale taktiež na zneuctenie zvieraťa. „Navrhujem, aby prasa riadilo auto a muž bude priviazaný na strechu,“ cituje vyjadrenie jedného užívateľa z Weibo (čínsky Twitter) Lad Bible.

Odporúčané
Karol o živote v Číne: Ľudia tu nemajú Facebook, Google, ani YouTube, koníčky Slovákov sú úplne odlišné (Rozhovor) Karol o živote v Číne: Ľudia tu nemajú Facebook, Google, ani YouTube, koníčky Slovákov sú úplne odlišné (Rozhovor) 22. novembra 2019, 9:57
Domov
Zdieľať
Diskusia