Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 9:17
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Mandalorian je najžiadenejším seriálom v USA, predbehol aj Stranger Things

FILMY A SERIÁLY THE MANDALORIAN
Uložiť Uložené

Po 3 epizódach je dopyt po nových dieloch nesmierne silný.

Po mnohých dňoch sa vraciame s Raňajkami s Filmkultom, aj keď, asi by bolo vhodnejšie označiť to ako Raňajky s Refresherom. V každom prípade, tešiť sa môžeš na súhrn tých najväčších noviniek z Hollywoodu za posledných pár dní. 

Začneme s Mandalorianom. Prvý live-action seriál zo sveta Star Wars ovládol torrenty ako najsťahovanejší seriál posledného obdobia a v USA dokonca prekonal aj Stranger Things. Je totiž najžiadanejšou TV Show celej krajiny. Nejde síce o počet predplatiteľov ani konkrétnych divákov, no jasne to udáva záujem širokej verejnosti. Stranger Things bolo žiadané 85 miliónmi ľudí, zatiaľ čo Mandalorian viac ako 100 miliónov. Novej epizódy sa dočkáme už v piatok.

Remake Utečenca natočí Albert Hughes
(Alpha, The Book of Eli, Dead Presidents). Viac sme si o novej verzii povedali tu. 

Pixarovka Onward má vonku nový trailer.
Premiéry sa dočkáme 5. marca 2020. Viac sa o filme dozvieš tu.

Warner sa údajne stále snaží okrem seriálu Green Lantern Corps vypracovať seriál pre celovečerný film. Dlho sa špekuluje, že by ho mohol natočiť J. J. Abrams ako súčasť dohody, ktorú on a jeho produkčná spoločnosť uzavreli s Warnerom.

Odporúčané
RECENZIA: 3. séria Mandaloriana RECENZIA: 3. séria Mandaloriana 20. apríla 2023, 13:00

Crossover Godzilla vs. Kong dorazí až 20. novembra (týždeň po marvelovke Eternals). Pôvodne mal premiérovať 13. marca, no Lionsgate premiéru odsunulo až na jeseň. Dôvody odkladu nie sú známe. 

Na 3. sériu Mindhuntera si počkáme možno dlhšie, ako na tú druhú (22 mesiacov). David Fincher, ktorý seriál stvoril, je jeho showrunnerom a režíruje niekoľko epizód na sériu, totiž najprv musí pre Netflix natočiť biografickú snímku Mank o scenáristovi Citizen Kane, Hermanovi J. Mankiewiczovi. 

Odporúčané
David Fincher natočí biografickú drámu o scenáristovi Občana Kanea. Pôjde o čierno-biely film pre Netflix David Fincher natočí biografickú drámu o scenáristovi Občana Kanea. Pôjde o čierno-biely film pre Netflix 11. júla 2019, 13:42

Damien Chazelle a jeho seriál Eddy sa na Netflix dostanú už budúci rok. Z krátkej, 8-dielnej muzikálovej minisérie konečne máme aj prvé fotky. Dej sa má zamerať na majiteľa klubu v multikultúrnom Paríži, kapelu a na mesto ako také. Damien seriál vytvoril a taktiež zrežíroval prvé dve epizódy. Zahrajú si Leïla Bekhti (A Prophet), André Holland (Moonlight), Joanna Kulig (Hanna), Liah O’Prey (Mary Queen of Scots), Tahar Rahim (Mary Magdalene) a Amandla Stenberg (The Hate U Give).

Celovečerák Downton Abbey sa dočká pokračovania. Jednotka v kinách slušne zarobila a šlo o úspech na každom fronte. Nie je teda žiadnym prekvapením, že Carnival Films ohlasuje práce na dvojke. 

Na záver tu máme správu, ktorú nevieme začleniť ani do pozitívnych, ani do negatívnych záložiek. Elizabeth Banks dostane ďalšiu režijnú prácu, a to aj napriek totálnemu prepadáku menom Charlieho anjeli. Ten kasový je v tomto prípade ešte bolestivejší než kvalitatívny, no Universal jej verí, a tak si zahrá a zrežíruje novú verziu Neviditeľnej ženy (budúci rok uvidíme thrillerového Neviditeľného muža). 

Odporúčané
Neviditeľný muž nafingoval svoju smrť, aby priviedol svoju bývalú ženu do šialenstva. Kvôli pomste začne aj zabíjať Neviditeľný muž nafingoval svoju smrť, aby priviedol svoju bývalú ženu do šialenstva. Kvôli pomste začne aj zabíjať 8. novembra 2019, 10:33
Domov
Zdieľať
Diskusia