Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 21:26
Čas čítania 0:00
Matej Krajčovič

Samsung Galaxy S11+ vraj môže dostať až 108 Mpix fotoaparát a 5 000 mAh batériu

TECH SAMSUNG
Uložiť Uložené

Známy insider hovorí o telefóne, ktorý by mal prísť už v marci 2020.

Možno vo vrecku nosíš nový iPhone 11 alebo Samsung Galaxy Note 10, no technologické weby už špekulujú, ako budú vyzerať novinky pre rok 2020. 

Už niekedy v marci by sa mal ukázať Samsung Galaxy S11, respektíve jeho ešte lepšie vybavená verzia S11+. Približne štyri mesiace sú u relatívne krátky čas, takže po svete už pravdepodobe behajú prvé prototypy, na ktorých výrobca testuje ich odolnosť, fotoaparáty a kvalitu pri príjme signálu. 

Notebookcheck.net ale cituje známeho leakera (človeka, ktorý má často informácie zo zákulisia) pod nickom Ice Universe. Podľa neho je veľmi zvláštne, že o Galaxy S11+ neunikajú takmer žiadne informácie. Telefón by teda podla neho mohol byť skutočne revolučný a priniesť niečo, čo sme ešte nevideli. Jeho potenciál obrazne prirovnáva k „nukleárnej zbrani“. Veľmi odlišný má byť aj od lacnejšej Galaxy S11 bez prívlastku +.

Na svojom Twitteri tiež v útržkoch zhŕňa, že Galaxy S11+ by mohol dostať takmer 5 000 mAh batériu, ktorá by živila veľký displej s 120 Hz frekvenciou a už v základnej verzii prítomný 5G modul.

Unikátny fotoaparát vzadu by podľa neho mohol dostať až 108 Mpix rozlíšenie. Reči o tom, že Samsung na takomto čipe pracuje, sú čoraz častejšie. Video by sa mohlo dať nakrúcať v 8K pri 30 fps

Jeden z návrhov hovorí o tom, že špičkové telefóny pre rok 2020 už nebudú mať displeje zaoblené len na bočných stranách, ale uhly pribudnú aj hore a dolu. Ako by to mohlo vyzerať, môžeš vidieť na dvojici obrázkov nižšie. 

Samsung Galaxy S11+ vraj môže byť „nukleárna zbraň“
Samsung Galaxy S11+ vraj môže byť „nukleárna zbraň“ Zdroj: en.letsgodigital.org

Za druhým návrhom stoja dizajnéri z webu Letsgodigital.com. Zdá sa teda, že tento názor zdieľa viacero zdrojov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia