Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 19:17
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Zlatú loptu udeľujú až o týždeň, no mal by ju vyhrať Messi. Sám zverejnil na Instagrame video predošlých víťazstiev

ŠPORT FUTBAL LIONEL MESSI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Už 2. decembra sa dozvieme, kto vyhrá ocenenie Ballon d'Or. Mal by to byť Messi.

Minulý rok boli všetci fanúšikovia tak trochu šokovaní. Ocenenie Zlatá lopta totiž nevyhral Ronaldo a ani Messi. Druhý menovaný dokonca ani nefiguroval v záverečnej nominácii. Na pomyselnom tróne ich vystriedal chorvátsky stredopoliar Luka Modrić a mnohí sa pýtali, či je to spravodlivé.

Fanúšikovia Argentínčana a Portugalčana sa oháňali predovšetkým gólmi v jednotlivých súťažiach, vraj ich Chorvát nestrelil veľa. Vyhral však s Realom Madrid Ligu majstrov a národný tím s kapitánskou páskou potiahol až do finále majstrovstiev sveta, o jeho kvalitách nemusíme teda pochybovať.

Zlatá lopta FIFA za rok 2015 v Zürichu 11. januára 2016.

Zlatú loptu udeľujú až o týždeň, no mal by ju vyhrať Messi. On sám zverejnil na Instagrame video predošlých víťazstiev
Zlatú loptu udeľujú až o týždeň, no mal by ju vyhrať Messi. On sám zverejnil na Instagrame video predošlých víťazstiev Zdroj: TASR/AP

Tento rok je v nominácii opäť Cristiano Ronaldo a už nechýba ani Lionel Messi. Tretím nominovaným je holandský obranca Virgil van Dijk z Liverpoolu, je považovaný za jedného z najlepších obrancov súčasnosti. Prekvapenie sa ale zrejme konať nebude, hovorí sa totiž, že víťazom je práve hviezda Barcelony.

Odporúčané
Stráca Zlatá lopta zmysel? Neymar drtil Call Of Duty, Ronaldo bol nezvestný a Messi zase s deťmi Stráca Zlatá lopta zmysel? Neymar drtil Call Of Duty, Ronaldo bol nezvestný a Messi zase s deťmi 5. decembra 2018, 23:25

Ballon d'Or odovzdávajú až 2. decembra, no španielske noviny Mundo Deportivo píšu, že Messi o svojom víťazstve už vie. Odkedy sa šíri táto informácia, značne klesli kurzy v stávkových kanceláriách a ako náznak určite môžeme považovať aj to, že Argentínčan na svojom Instagrame zverejnil video.

Zavesil ho včera a uvidíš v ňom všetky Zlaté lopty, ktoré doposiaľ získal. Minulý rok bolo odovzdávanie Ballon d'Or tak trochu fraška. Neprišiel Ronaldo, Neymar a ani Messi. Portugalčan vraj narýchlo zrušil let, keď sa dozvedel, že nevyhral, Messi sa venoval deťom. No a brazílsky útočník hral Call of Duty. Uvidíme teda, aká bude na odovzdávaní účasť tentokrát. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

Domov
Zdieľať
Diskusia