Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande spadla z pódia počas koncertu, zachránil ju duchaprítomný tanečník. Ako reagovala speváčka?

HUDBA ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

Video zaznamenávajúce pád zdieľala aj samotná speváčka.

Ariana Grande v posledných dňoch bojovala so zdravotnými komplikáciami, kvôli ktorým musela zrušiť jeden z koncertov v rámci aktuálneho turné. Netrvalo dlho a bola nútená riešiť ďalšiu komplikáciu. Pád z pódia počas živého vystúpenia však zvládla s úsmevom, ďakovať môže v prvom rade tanečníkovi, ktorý ju duchaprítomne zachytil po tom, čo ju zradila obuv s vysokým podpätkom. 

Odporúčané
Ariana Grande je vraj chorá, možno bude musieť zrušiť dnešný koncert Ariana Grande je vraj chorá, možno bude musieť zrušiť dnešný koncert 17. novembra 2019, 13:56

Fanúšikovia sa síce najprv zľakli, ale keď muž položil speváčku naspäť na stage a koncert pokračoval, užívali si ho ešte viac. Ariana sa neskôr vyjadrila k situácii na Twitteri, ako má vo zvyku vždy, keď jej médiá venujú pozornosť kvôli udalostiam mimo hudby. V krátkosti okomentovala video jedného z fanúšikov, kde ironicky napísala, že to šlo až veľmi dobre. 

Ariana Grande má za sebou turbulentný rok, zatiaľ však zaznamenáva v prvom rade množstvo úspechov vďaka projektu thank u, next, ktorý sa už dočkal viacerých nominácií na prestížne ceny. 

Aj keď ešte pred pár dňami upozorňovala fanúšikov, že niekoľko jej shows v rámci americkej časti turné môže byť zrušených a argumentovala hlavne problémami s dýchaním, zdá sa, že ďalšie rušenie koncertov nehrozí. Bez ohľadu na to sú jej vystúpenia stále prísne strážené kvôli bombovému útoku v roku 2017.

Domov
Zdieľať
Diskusia