Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. novembra 2019, 9:46
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Drake si dal na Rolls-Royce zlatú sovu s diamantovými očami. Pravdepodobne je drahšia ako samotné auto

Drake si dal na Rolls-Royce zlatú sovu s diamantovými očami. Pravdepodobne je drahšia ako samotné auto
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://blog.dupontregistry.com/celebrity-cars/drakes-new-rolls-royce-phantom-gold-owl-ovo/" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">dupontregistry.com</a>
TECH DRAKE ROLLS-ROYCE
Uložiť Uložené

Limuzína najnovšej generácie dostala kompletný look z dieľne Mansory.

O tom, že aj Drake si potrpí na exkluzívne automobilové kúsky sme sa už stihli presvedčiť neraz, najnovšie však zašiel ešte ďalej. Kanadský raper si totiž dal upraviť svoj ultra-luxusný Rolls-Royce Phantom najnovšej generácie do posledného detailu. O celý proces sa opäť postaral Tony Bet, teda osoba, ktorá má na starosti dizajnové kreácie jeho automobilového parku.

Samotný exteriér limuzíny všetkých limuzín tak zdobí optický paket z dieľne Mansory – pribudli masívnejšie nárazníky, dodatočné LED-kové svetlá, až 24" čierne disky a efektná dvojfarebná karoséria. Čiernu časť tak dopĺňa špeciálny odtieň žltej farby, ktorý má reprezentovať čínsku odrodu citrusu známu ako Budhova ruka. Čerešničkou na torte je však maska, z ktorej zmizla ikonická soška Spirit of Ecstasy. 

 

Drake si dal na Rolls-Royce zlatú sovu s diamantovými očami, ktorá je drahšia ako samotné auto
Drake si dal na Rolls-Royce zlatú sovu s diamantovými očami, ktorá je drahšia ako samotné auto Zdroj: blog.dupontregistry.com

To je už čo povedať, veď práve tento detail odjakživa symbolizuje nedotknuteľnosť a samotnú podstatu značky Rolls-Royce. Drake mal však na vec iný názor a miesto povestnej sošky si na majestátnej maske miesto našla zlatá sova s diamantovými očami. Samozrejme ide o paralelu k jeho vydavateľstvu OVO Sound.

Odporúčané
Nová Škoda Octavia je preplnená Simply Clever riešeniami. Toto sú tie najužitočnejšie Nová Škoda Octavia je preplnená Simply Clever riešeniami. Toto sú tie najužitočnejšie 14. novembra 2019, 13:05

Zlatý operenec bol vyrobený ručne, len v jednom kuse, a to špeciálne na účely masky, do ktorej sa dokáže skryť. Na spodnej časti sa navyše nachádza celé meno kanadského interpreta. Cenové relácie úpravy, ani sovy známe nie sú, je však viac než pravdepodobné, že zlaté zvieratko s diamantovými prvkami je drahšie ako ultra-luxusný Rolls-Royce ako taký. Dodajme pritom, že cena za základný Phantom bez úprav sa pohybuje na úrovni od približne 350-tisíc €.

Domov
Zdieľať
Diskusia