Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. novembra 2019, 16:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish opovedá na rovnaké otázky každý rok. Ako sa mení jej pohľad na úspechy, pády a najdôležitejšie udalosti kariéry?

HUDBA BILLIE EILISH
Uložiť Uložené

Portál Vanity Fair sa Billie Eilish každý rok pýta rovnaké otázky, aby mapoval, ako sa 17-ročná speváčka postupne mení po stránke čísiel aj názorov.

Billie Eilish od roku 2017 odpovedá na rovnaké otázky vo videu portálu Vanity Fair, vďaka čomu môžu fanúšikovia sledovať, ako sa každých 12 mesiacov menia jej čísla aj názory. V úvode skontrolovala, koľko má sledovateľov na Instagrame, vďaka čomu vieme, že oproti súčasným viac ako 40 miliónom ich mala pred dvoma rokmi len 257-tisíc. 

Postupne ju moderátor konfrontuje rovnakými otázkami ako v minulých rokoch a ukazuje jej aj to, ako odpovedala. V niektorých prípadoch sa za seba hanbí, komentuje napríklad svoju pleť, veľakrát sa však stane, že si stojí za tým, čo povedala.

Aktuálne s úsmevom dodáva, že je pre ňu najväčší úspech, že má Drakeove číslo, o čom sa jej niekedy ani nesnívalo. Samozrejme, vymenovala aj tie skutočné úspechy, ako dokončenie albumu a možnosť objaviť sa na titulkách všetkých najprestížnejších printových magazínov. V minulých rokoch považovala za vrchol svojej kariéry vypredané sály, dnes sú to obrovské štadióny. 

Na mnohých svojich predchádzajúcich odpovediach sa Billie veľmi dobre pobavila, dáva si však za pravdu. Odhaľuje, ako je to s jej partnerským životom a prečo nemá frajera. Viac sa už dozvieš v úsmevnom viac ako 20-minútovom rozhovore a my sa už nevieme dočkať, ako bude podobná kompilácia vyzerať po desiatich rokoch. 

Odporúčané
Billie Eilish pred 18-tisíc Slovákmi a Čechmi potvrdila pozíciu najrýchlejšie stúpajúcej hviezdy na svete (Fotoreport) Billie Eilish pred 18-tisíc Slovákmi a Čechmi potvrdila pozíciu najrýchlejšie stúpajúcej hviezdy na svete (Fotoreport) 21. augusta 2019, 18:05
Domov
Zdieľať
Diskusia