Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 20:45
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo robil Casey Neistat v Košiciach a čo pochválil prestížny New York Times na Bratislave?

REFRESHER BRATISLAVA FRESHNEWS KOŠICE
Uložiť Uložené

Navštívili sme aj spoločnosť Dell, ktorá, zdá sa, ponúka ideálne pracovné miesto pre všetkých fanúšikov hier.

 

Prestížny New York Times si všimol, že Bratislava už dávno nie je mestom, ktoré ešte pred niekoľkými dekádami ovládal komunizmus a jeho redaktori ocenili hneď niekoľko miest v našom hlavnom meste. Páčia sa im dizajnové obchody, ale aj to, ako fotograf a umelec Lousy Auber prerobil v spolupráci s maliarmi fasádu Hotela Kyjev. Tvorcovia článku oslovili aj primátora Matúša Valla, ktorý porozprával viac o svojich zámeroch urobiť z Bratislavy lepšie miesto na život. 

V najnovších Freshnews si povieme aj čosi viac o návšteve Caseyho Neistata v metropole východu, kde podľa našich informácií pricestoval, aby natočil jednu z častí dokumentárnej série o youtuberoch – konkrétne v tomto prípade o Dávidovi Dobrikovi. 

V rámci reportáže ťa vezmeme do sídla spoločnosti Dell, kde si predstavíme dream job pre každého milovníka hier. Viac o gaming room a ďalších benefitoch, ktoré technologická firma ponúka, sa už dozvieš vo videu. 

Odporúčané
Prečo sa vraj Strapo na koncertoch nesnaží a do koľkých rokov sa pomočoval Joe Trendy? Prečo sa vraj Strapo na koncertoch nesnaží a do koľkých rokov sa pomočoval Joe Trendy? 24. novembra 2019, 18:22
Domov
Zdieľať
Diskusia