Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2020, 16:58
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Sex Education pokračuje 2. sériou. Trailer plný úchylností a tínedžerských problémov odkrýva dátum premiéry

FILMY A SERIÁLY SEX EDUCATION
Uložiť Uložené

Netflix konečne uvoľnil prvé zábery z očakávanej 2. série hitu Sex Education.

Zo Sex Education sa stal okamžitý hit, ktorému sme podľahli tento rok aj my. Netflix okamžite potvrdil aj druhú sériu a začalo sa s písaním scenára. V lete sa natáčalo, a tak sa s premiérou klasicky rátalo na zimu/jar 2020. Netflix nás ale potešil, keďže ohlásil dátumy premiéry všetkých epizód na 17. januára, čo je o dosť skôr, než sme očakávali. 

V traileri vidíme náhľad na ďalšie dobrodružstvá hlavných hrdinov a taktiež eskapády Maeve. Tá si prefarbila vlasy (za nás teda palec dole!), no a očividne skončí aj vo vypočúvacej miestnosti s kamoškou Aimee. 

Z hercov sa vrátia všetky hviezdy prvej série: Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds, Patricia Allison či Alistair Petrie. Seriál vytvorila a napísala Laurie Nunn. Rovnako ako prvá, aj druhá séria by mala pozostávať z ôsmich epizód. Adam sa dostane na vojenskú školu a rozhodne to pre neho nebude prechádzka ružovým sadom.

Domov
Zdieľať
Diskusia