Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 18:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V Anglicku sa na premiére Frozen 2 bili deti s mačetami. Zatknuté bolo aj 13-ročné dievča

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Toto ti vysvetliť nedokážeme.

Frozen 2 sa po 6 rokoch čakania konečne dostalo do kín. A aj keď Disney so snímkou slávi obrovský úspech, premiéru poškvrnila udalosť v Birminghame. The Independent informuje o násilnej bitke medzi mladistvými. Údajne šlo o organizované napadnutie medzi dvomi skupinami, vyšetrovatelia práve skúmajú všetky patričné okolnosti.

Odporúčané
Frozen 2 ovládlo kiná po celom svete s tržbami 350 miliónov dolárov. Ford vs Ferrari prekonal hranicu 100 miliónov (Box Office) Frozen 2 ovládlo kiná po celom svete s tržbami 350 miliónov dolárov. Ford vs Ferrari prekonal hranicu 100 miliónov (Box Office) 24. novembra 2019, 20:26

Polícia dostala o 18:30 hlásenie cez 999, že sa v Star City odohráva násilná bitka a že jej aktéri disponujú aj mačetami. Na miesto boli okamžite vyslané policajné jednotky, ktoré davy rozháňali tasermi a pomáhali si aj so psami. Množstvo mladistvých následne utekalo do sál, kde sa skryli. Hliadky zaistili dve mačety a neďaleko kina sa našiel aj nôž. Zásah prebehol rýchlo, no strážcovia zákona si z neho odniesli množstvo menších poranení. 

Zatknutí boli štyria mladiství: 13-ročné dievča, 14-roční chlapec a dievča, 19-ročný tínedžer a ďalší 14-ročný chlapec, kvôli bráneniu policajtom vo výkone služby. Všetko sa to udialo pred premietaním Frozen 2, takže kino bolo plné detí a rodín, ktoré si odniesli veľmi stresujúci zážitok a v horších prípadoch možno aj traumu. Obzvlášť pre najmenších muselo ísť o nepredstaviteľne stresujúcu situáciu, keďže polícia evakuovala celú budovu. Server Independent nepíše o žiadnych ďalších zraneniach. 

Domov
Zdieľať
Diskusia