Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 13:59
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Brankár mexickej ligy strelil neuveriteľný gól cez celé ihrisko v poslednej minúte nadstaveného času

ŠPORT FUTBAL
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ani sám nečakal, že to dopadne tak, ako dopadlo.

V nedeľu sa konal zápas mexickej ligy medzi Guadalajarou a Veracruz, ktorý skončil s výsledkom 3:1, informuje Onefootball. Rozhodujúci gól padol vo štvrtej minúte nadstaveného času a strelil ho, nečakane, domáci brankár José Antonio Rodríguez.

 

Hostia z Veracruz sa totiž rozhodli urobiť všetko preto, aby zápas vyrovnali a keď vyhrali rohový kop, svojho brankára poslali do útoku. Práve José Antonio Rodriguez to využil, keď loptu z ich výkopu nič nezastavilo a dostala sa až do jeho rúk. Pokúsil sa skórovať cez celé ihrisko. Pokus vyšiel lepšie, ako si sám trúfol dúfať.

„Nikdy som si nemyslel, že dám gól, ani len na tréningu,“ hovoril po zápase José Antonio Rodriguez. „Nevedel som ako reagovať. Veď ja neviem čo je to dať gól. V celom mojom živote som žiaden nedal!“

Odporúčané
Východniar zbil rozhodcu za to, že dostal červenú. Na dedinskom futbale nechýbali údery do hlavy či pľúvance Východniar zbil rozhodcu za to, že dostal červenú. Na dedinskom futbale nechýbali údery do hlavy či pľúvance 21. októbra 2019, 11:34
Domov
Zdieľať
Diskusia