Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. novembra 2019, 10:59
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Tuleň sa zatúlal a skončil na parkovisku, museli poňho prísť hasiči. Po stresovej situácii si doprial zaslúžený spánok

NEWS
Uložiť Uložené

Na hasičskej stanici rozbehol svoju modelingovú kariéru.

Okoloidúci si na parkovacej ploche v Kalifornii v nedeľu všimol tulenie mláďa. Neváhal a kontaktoval miestnych hasičov, ktorí si preňho prišli. Vzali ho so sebou na hasičskú stanicu, kde sa z tuleňa Santosa stal na chvíľu model, informuje CNN.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa RCFD (@redwoodcityfire),

 Zo záchrannej akcie a z jeho pobytu v hasičskej stanici vznikli skutočne úžasné zábery, ktoré hasiči neskôr zverejnili na ich Instagrame. Okrem záberov ešte na parkovisku, vo videu uvidíš aj to, ako malý tuleň po vyčerpávajúcom dni pomaly zaspáva. Santos si po krátkom videu našiel množstvo fanúšikov.

Odporúčané
Vystrašené tulene sa hádžu z útesov, aby utiekli pred dotieravými turistami. Kvôli ľuďom riskujú zranenia či smrť Vystrašené tulene sa hádžu z útesov, aby utiekli pred dotieravými turistami. Kvôli ľuďom riskujú zranenia či smrť 28. júla 2019, 11:11

Na stanicu si poňho prišli odborníci z Centra pre morské cicavce a vzali ho so sebou do námornej nemocnice. Tuleňa tam vyšetria a zistia vek, aj pohlavie.  Giancarlo Rulli, hovorca Centra ale povedal, že sa zdá, že Santos je plný života a vyžaruje dobrú energiu. Zároveň hovorí, že je veľmi zriedkavé nájsť Uškatca medvedieho na pevnine, nie to ešte na parkovisku. Jeho druh svoj život trávi na otvorenom mori, ďaleko od pevniny.

Domov
Zdieľať
Diskusia