Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2019, 7:45
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Shia LaBeoufovi robil otec zo života peklo. Herec v pútavej dráme stvárňuje svojho agresívneho rodiča

FILMY A SERIÁLY HONEY BOY
Uložiť Uložené

Talentovaný búrlivák si zažil pomerne zložité detstvo.

Známy herec Shia LaBeouf (Wall Street: Money Never Sleeps, Transformers, Disturbia) bude v snímke Honey Boy stvárňovať bývalého klauna a odsúdeného zločinca Jamesa Lorta. Ten má byť v podstate odrazom jeho skutočného otca, ktorý sa zjavne voči Shiovi nikdy nesprával práve dvakrát ideálne.

Scenár k filmu napísal na „odvykačke“ samotný Shia LaBeouf, pričom malo ísť o určitú formu terapie, ktorá bola s ohľadom na jeho časté užívanie drog a excesy s políciou pomerne nutná. Keď sa však v krátkosti zamyslíš nad jeho detstvom, ktorého časť môžeš vidieť priamo v traileri, niet sa príliš čomu čudovať.

 

Roly 12-ročného Otisa (a teda v skutočnosti Shiu) sa zhostil Noah Jupe (Le Mans '66, A Quiet Place) a jeho 22-ročnú verziu si zahral Lucas Hedges (Manchester by the Sea, Three Billboards Outside Ebbing). Honey Boy je pomerne chválenou drámou, pričom na Rotten Tomatoes má od kritikov priemerný´rating 7,71/10 a diváci si snímku pochvaľujú na 4,49/5.

O réžiu filmu sa postarala Alma Har’el (Bombay Beach). Honey Boy mal premiéru v USA už začiatkom novembra, no dátum premiéry v slovenských a českých kinách nebol doposiaľ určený. Viac sa o snímke dočítaš v tomto vlákne.

Shia LaBeoufovi robil otec zo života peklo. Herec v pútavej dráme stvárňuje svojho agresívneho rodiča závislého od drog
Shia LaBeoufovi robil otec zo života peklo. Herec v pútavej dráme stvárňuje svojho agresívneho rodiča závislého od drog Zdroj: Amazon Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia