Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 16:19
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Strážny pes Hunter sa stará o osirelé mláďa žirafy. Z dvojice zvierat sa stali priatelia

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Žirafa a strážny pes sú netradičnou dvojkou kamarátov.

V Južnej Afrike sa jednému miestnemu sirotincu podarilo zachrániť opustené mláďa žirafy, o ktoré sa začal starať strážny pes Hunter. Ako informuje 7 News, správkyňa Janie Van Heerden potvrdila, že medzi dvojicou zvierat ihneď vzniklo silné puto. 

Strážny pes zrejme vnímal žirafu menom Jazz za súčasť svojej smečky, a tak ju ako mladšieho člena, pochopiteľne, so všetkou starostlivosťou ochraňoval. Pomer veľkosti medzi touto dvojicou je však pomerne úsmevný.

Administrátor facebookovej stránky sirotinca sa vyjadril, že Jazz je pod dohľadom Huntera v skutočne dobrých rukách. Ako možno vidieť na nižšie priložených záberoch, Hunter a Jazz spoločne oddychujú, čistia sa, no a v konečnom dôsledku pôsobia ako súrodenci.

Teda až na to, že ide o dva úplne odlišné druhy zvierat. Im to však zjavne neprekáža. V súčasnej dobe by mal byť zdravotný stav žirafy čoraz priaznivejší a jej opatrovatelia sa pomaly pripravujú na to, že zviera opäť vypustia do voľnej prírody. Pre ďalšie spoločné zábery Jazza s Hunterom si môžeš prezrieť fotoalbum sirotinca.


Domov
Zdieľať
Diskusia