Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 15:43
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Momo si nenechá rozkazovať manažérom, dáva nažrať hejterom. Na novom albume stavil na melodický rap a autotune, počúvaj ukážky

HUDBA MOMO
Uložiť Uložené

Petržalský raper vydá v úvode decembra svoj ďalší sólový projekt, ku ktorému teraz pridáva aj snippet, resp. ukážky všetkých skladieb.

Momo stojí mimo pomyselnej scény už niekoľko rokov a zopár dôvodov sme mali možnosť počuť v minulom roku, keď vydal skladbu Bol som to ja. Aj, alebo možno práve vďaka tomu petržalský raper tvorí stále vo veľmi vysokej kadencii – vlani predstavil dva projekty a netrvalo to ani 12 mesiacov, kým prišiel ďalší. Názov Out.sdr má reflektovať Momove postavenie, nie však ako interpreta, ktorého niekto vyhodil z partie, skôr ako človeka s nezáujmom zaradiť sa. 

Po troch klipoch k albumu, vydáva autor aj ukážky všetkých skladieb, aby fanúšikovia mali aspoň približne prehľad o tom, čo si objednávajú. Tým pádom sa dozvedáme, že Momo do veľkej miery stavil na melodickejší rap, ako sme boli zvyknutí doteraz a zároveň sa ešte viac spriatelil s autotune efektom.

Oficiálne vydanie je naplánované na začiatok decembra a my už teraz vieme, že by sme sa mali dočkať ešte jedného videoklipu. Čakanie si môžeš skrátiť snippetom aj plnohodnotnými ukážkami. 

V budúcom roku očakávame, že Momo posunie svoju hudobnú tvorbu na druhú koľaj a bude sa venovať avizovanému písaniu knihy, zároveň sa však v jeho osobnom živote udiali zmeny, ktoré možno bude chcieť zhudobniť. Tak či onak, jeho fanúšikovia sa majú na čo tešiť. 

Odporúčané
Momo zverejňuje cover albumu Outsider: „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať“ Momo zverejňuje cover albumu Outsider: „Fakujem všetkých, ktorí ma chcú riadiť a ovplyvňovať“ 16. októbra 2019, 19:43
Domov
Zdieľať
Diskusia