Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2019, 9:55
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Ruský Pepek námorník, ktorý si bicepsy napichal olejom, musel podstúpiť operáciu. Vyberali mu odumreté svaly

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Pred podstúpením zákroku mali jeho bicepsy obvod až 61 cm.

Už množstvo odborníkov Kirilla Tereshina varovalo, že jeho olejom napichané bicepsy predstavujú veľké nebezpečenstvo. Niektorí mu dokonca predpovedali aj amputáciu oboch rúk. Jedného dňa by sa totiž v jeho tkanive pod pôsobením oleja zaručene objavili vredy, po nich by nasledoval zápal a pokojne by kvôli tomu mohol prísť aj infarkt.

Odporúčané
Rus s bicepsami napichanými olejom, ktorého prezývajú Pepek námorník, vydržal v MMA zápase 3 minúty Rus s bicepsami napichanými olejom, ktorého prezývajú Pepek námorník, vydržal v MMA zápase 3 minúty 21. októbra 2019, 14:29

Ako informuje kanál Global News, 23-ročný Rus nakoniec pristúpil na slová lekárov a podstúpil operáciu. Museli mu odstrániť až 1,4 kilogramu odumretých svalov a tri litre oleja. Pred podstúpením zákroku mali jeho bicepsy obvod až 61 cm.

Chirurg Dr. Dimitrij Melnikov tvrdí, že keď sa synthol dostane do ľudského tela, môže spôsobiť rany podobné popáleninám a tkanivo poškodené jazvami odumrie. Odstránenie odumretých svalov z Kirillových bicepsov vraj bolo veľmi riskantným zákrokom.

Mladého ruského bodybuildera však čaká ešte séria operácií. Odumreté tkanivo totiž vyberali zatiaľ len z ľavého bicepsu. Kirill mal vraj veľké šťastie, že sa infekcia nedostala do pečene.

Odporúčané
Muž s bicepsami ako Pepek námorník sa pripravuje na ďalší MMA zápas. Tentokrát ho trénuje ruský Hulk Muž s bicepsami ako Pepek námorník sa pripravuje na ďalší MMA zápas. Tentokrát ho trénuje ruský Hulk 14. novembra 2019, 17:56

Šialenec menom Kirill „Bazooka Arms“ Tereshin sa preslávil v roku 2017 po tom, čo si napichal bicepsy olejom podobným syntholu. Na skutočný synthol vtedy nemal peniaze, a tak si olej namiešal doma. Kirilla kvôli jeho neprirodzene mohutným rukám mnohé médiá označujú aj ako ruského Pepka námorníka.

Domov
Zdieľať
Diskusia