Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2019, 8:10
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Victoria’s Secret Fashion Show 2019 je oficiálne zrušená

MÓDA MÓDA VICTORIA'S SECRET
Uložiť Uložené

Kvôli výberu príliš chudých modeliek bola spoločnosť už dlho kritizovaná. Teraz hovoria, že zrušenie prehliadky je súčasťou „vývoja posolstva spoločnosti“.

Anjelici v spodnom prádle od Victoria’s Secret nás túto zimu nepotešia, informuje Business Insider. Už mesiace sa špekulovalo o tom, či sa prehliadka konať bude a teraz máme odpoveď. Šou bola oficiálne zrušená.

 

Victoria’s Secret Fashion Show 2019 je oficiálne zrušená
Zdroj: Twitter/ Victorias Secret

Materská spoločnosť L Brands zrušila tohtoročnú Victoria’s Secret Fashion Show. Hovoria, že je to súčasťou „vývoja posolstva spoločnosti“. Pravdepodobne sa to spája s tým, že ľudia už dlho VS kritizovali, že podporujú zastaralé štandardy krásy. Pripojila sa aj Karlie Kloss, ktorá s predvádzaním pre Victoria’s Secret prestala v mene feminizmu.

Prehliadka sa konala každý rok už od roku 1995 a bola známa aj tým, že obsahovala mimoriadne štíhle modelky. Kedysi sa účasť na móle tejto značky považovala za to najlepšie, čo môže modelka dosiahnuť. Avšak popularita šou značne klesla, zatiaľ čo v roku 2013 ju sledovalo 9,7 milióna ľudí, minulý rok to bolo 3,3.

„S našimi zákazníkmi budeme komunikovať, ale nebude to nič v rozsahu módnej prehliadky,“ povedal generálny riaditeľ Stuart Burgdeorfer. Dodáva, že sa aj tak nikdy neukázalo, žeby sa po odvysielaní prehliadky zdvihli ich prijmy, a preto sa nebojí tento krok urobiť.

Odporúčané
Modelka Victoria's Secret pribrala v bokoch 1,5 centimetra, prišla o zákazky Modelka Victoria's Secret pribrala v bokoch 1,5 centimetra, prišla o zákazky 9. augusta 2019, 18:38

K počiatočným pochybnostiam okolo fashion show sa ľudia dostali kvôli tomu, že Shanina Shaik, jeden z anjelikov, už v júli pre Telegraph povedala: „Victoria’s Secret show sa tento rok, bohužiaľ, nebude konať. Vôbec si na to neviem zvyknúť, pretože v tomto čase som každý rok trénovala ako anjelik.“ Spoločnosť sa však vyjadrila až teraz a jej slová potvrdila.

Domov
Zdieľať
Diskusia