Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2019, 11:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Ian Somerhalder z Upírskych denníkov si v seriáli od Netflixu zabojuje vo vojne upírov proti ľudstvu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Fanúšikovia Upírskych denníkov a sympatického Iana Somerhaldera by mali spozornieť.

Nie je to tak dávno, čo tínedžeri z celého sveta leteli na seriáli The Vampire Diaries. Práve v ňom Ian Somerhalder a Paul Wesley stvárňovali bratskú dvojicu upírov. Pripomeňme si, že v seriáli jednu z hlavných postáv hrala aj pôvabná Nina Dobrev (nový remake Hráči so smrťou, xXx: The Return of Xander Cage).

Tentokrát sa Somerhalder presunie na druhú stranu barikády a stvárni ľudského doktora Luthera Swanna. Rýchlo šíriaci sa vírus spraví z jeho najlepšieho kamaráta Michaela Faynea (Adrian Holmes) krvilačnú upírsku beštiu. Otázkou zostáva, či svojmu priateľovi dokáže hlavný hrdina pomôcť. Postupom času sa z ľudí stávajú upíri čoraz častejšie a vojna medzi ľudskou a upírskou rasou je už prakticky za rohom.

Seriál V Wars bude adaptáciou komiksov od Jonathana Maberryho a Alana Robinsona. Okrem Somerhaldera (Lost) a Adriana Holmesa (Arrow) v jednotlivých epizódach uvidíš hercov, ako Peter Outerbridge (The Umbrella Academy), Kyle Breitkopf (Barkskins), Jacky Lai (Shadowhunters), Laura Vandervoort (Jigsaw) či Kimberly Sue Murray (Crimson Peak). 

V Wars režíruje menej známy Brad Turner, ktorý pracoval na seriáli 24 hodín a Homeland. Novinka od Netflixu v rámci svojej prvej série pozostáva z desiatich častí. Tie budú na streamovacej platforme dostupné už od 5. decembra 2019.

V Wars
V Wars Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia