Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 11:15
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

ASAP Rocky dizajnuje oblečenie pre trestancov švédskeho väzenia, v ktorom ho mesiac držali. V Štokholme odohrá koncert zadarmo

MÓDA ASAP ROCKY ŠVÉDSKO VÄZENIE
Uložiť Uložené

Už čoskoro odohrá ASAP Rocky koncert vo Švédsku, kam sa vráti len pár mesiacov po veľmi kontroverznom zatknutí a mesačnom väznení.

ASAP Rocky má za sebou suverénne najnepríjemnejší rok svojej kariéry kvôli nedorozumeniu z leta, kedy po konflikte s dvomi mužmi vo švédskom hlavnom meste skončil vo väzení. Síce konal v sebaobrane, súd ho nakoniec uznal vinným, skonštatoval však, že mesačný trest vo väzení bol dostatočným trestom. 

Hlava ASAP Mob aktuálne oznamuje, že sa vracia do Štokholmu, kde už 11. decembra odohrá plnohodnotnú šou za sprievodu ďalších švédskych umelcov.

Odporúčané
A$AP Rocky sa vrátil do Európy, fanúšikov vo Fínsku nechal skandovať „f*ck Sweden“ A$AP Rocky sa vrátil do Európy, fanúšikov vo Fínsku nechal skandovať „f*ck Sweden“ 20. augusta 2019, 8:55

Keďže si americký raper na vlastnej koži zažil pobyt za mrežami, rozhodol sa práve väzňom a väzniciam venovať väčšinu z toho, čo za vystúpenie zarobí. „Keď som si vo väzení prechádzal tým všetkým, po celý čas som sledoval televíziu, kde som videl, ako mi švédski fanúšikovia posielajú lásku a teraz im ju chcem vrátiť,“ komentuje Rocky svoj návrat na miesto, z ktorého si odniesol tie najhoršie spomienky. 

ASAP Rocky má prirodzene veľmi blízko k móde, a tak sa podľa Forbes rozhodol potešiť svojich bývalých spoluväzňov tým, že im navrhol dizajn oblečenia, ktoré budú môcť nosiť. Tento nápad podľa neho vychádza z teórie, že aj to, čo máme oblečené, môže mať pozitívny dopad na naše psychické zdravie. Slová amerického rapera potvrdil aj švédsky denník Aftonbladet.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Summit (@summit),

Domov
Zdieľať
Diskusia