Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 8:03
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

India natáča vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať bollywoodsky Tom Hanks

FILMY A SERIÁLY INDIA
Uložiť Uložené

Milovníci indickej kinematografie sa majú na čo tešiť.

Bollywoodsky Forrest Gump? Veru áno. Jeho premiéra je dokonca bližšie, než by sa mohlo zdať. Ako informuje The Hollywood Reporter, na bollywoodskom remaku v súčasnej dobe aktívne pracujú štúdiá Viacom18 Studios a Aamir Khan Productions. Druhé z menovaných štúdií dokonca patrí hlavnej hviezde indickej verzie Forresta Gumpa – Aamirovi Khanovi.

Odporúčané
Bollywoodsky akčný blockbuster baví celý svet. Jedna šialene debilná scéna strieda druhú Bollywoodsky akčný blockbuster baví celý svet. Jedna šialene debilná scéna strieda druhú 9. augusta 2019, 13:49

Aamir v snímke s názvom Laal Singh Chaddha stvárni postavu obyčajného Sikha, ktorý sa akýmsi zázrakom dokáže zakaždým objaviť pri rôznych historických udalostiach. Podobnosť s americkým hrdinom Forrestom je teda v tejto rovine viac než zjavná. Čo sa ale týka výzoru, azda málokto by povedal, že na nižšie priloženej fotografii vidíme indickú verziu Forresta.

Slovenské publikum zrejme bollywoodsky remake Gumpa neocení tak ako tamojší diváci, ale musíš uznať, že už len pri zamyslení sa nad tým, ako sa tvorcovia filmu pobijú s niektorými ikonickými scénami, sa ti vyčaril menší úsmev na tvári. Keby si mal teda o Laal Singh Chaddha záujem, zapíš si do kalendára dátum 25. decembra 2020, kedy má snímka naplánovanú svoju premiéru.

India pripravuje vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať
India pripravuje vlastnú verziu Forresta Gumpa. Takto bude vyzerať

Krátke teaser video

Domov
Zdieľať
Diskusia