Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. septembra 2018, 12:22
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Rihanna počas newyorského fashion weeku vyzdvihla kolekciou spodnej bielizne rôznorodosť ženskej krásy

MÓDA FASHION WEEK RIHANNA
Uložiť Uložené

Na prehliadke kolekcie Savage X Fenty sa dokonca ukázala aj tehotná modelka.

Rihannina prehliadka kolekcie spodnej bielizne Savage X Fenty počas newyorských módnych dní zožala neskutočný úspech. Jej hlavným cieľom bolo totiž vyzdvihnúť rozmanitosť ženskej krásy. Barbadoská princezná si dobre uvedomuje, že dokonalý vzhľad nežného pohlavia nie je nijako stanovený a že každá žena je vo svojej podstate nádherná.

Okrem unikátnych kúskov, z ktorých pozostávala speváčkina kolekcia, sa väčšine ľuďom zapáčilo najmä jej samotné odprezentovanie. Na móle sa predviedli modelky rôznych farieb pleti s rozličnými postavami a odovzdali tým svetu silné posolstvo.

Celá prehliadka bola navyše doplnená o zaujímavé tanečné kreácie, symbolickú choreografiu či krátke divadelné vystúpenie. Aby Riri zdôraznila, že naozaj každé ženské telo je krásne, rozhodla sa do celého predstavenia adaptovať aj známu holohlavú modelku Slick Woods, ktorá je momentálne v pokročilom štádiu tehotenstva.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty),

Aj napriek veľkému brušku predviedla modelka naozaj vyzývavú a sexi spodnú bielizeň. Tým chcela speváčka poukázať na to, že aj počas gravidity sú matky rozhodne nádherné a že materstvo k ženskosti jednoducho patrí a častokrát ženám aj veľmi sekne.

Odporúčané
Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look  Súboj outfitov: Jennifer Lopez alebo Rihanna? Vyber, ktorá popdiva predviedla na týždni módy lepší look 23. januára 2024, 12:17

Na móle sa počas prehliadky ukázali aj iné známe modelky ako napríklad sestry Gigi a Bella Hadid. Rihanna skrátka nenechala nič na náhodu a jej prehliadku mnohí zaslúžene považujú za jednu z najlepších počas celého fashion weeku. Minimálne za jej snahu dodať silu a sebaistotu všetkým ženám.

Taktiež je nutné podotknúť, že keď speváčka po prvýkrát spustila vlastnú značku spodnej bielizne Savage X Fenty ešte minulú jar, uistila ženy po celom svete, že jednotlivé kúsky oblečenia sa s určitosťou budú vyrábať pre všetky typy postáv.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa FORT (@fortagency),

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa shexbadgal (@shexbadgal),

Domov
Zdieľať
Diskusia