Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2018, 10:36
Čas čítania 0:00
Lucia Čakyová

Kylie Jenner je na ceste stať sa najmladšou miliardárkou sveta. Onedlho môže tromfnúť aj Zuckerberga

KYLIE JENNER
Uložiť Uložené

A to všetko vďaka úspešnej značke kozmetiky.

Je to oficiálne - Kylie Jenner je najlepšie zarábajúcou členkou klanu Kardashianovcov. Pritom má len 20 rokov a v rodine je najmladšia. Kylie sa umiestnila na 27. mieste v rebríčku "Americké miliardárky", ktorý zostavuje prestížny magazín Forbes. Jej majetok sa odhaduje na 900 miliónov dolárov a predbehla aj svoju staršiu sestru Kim Kardashian. Len pre zaujímavosť, majetok Kim sa pohybuje vo výške 350 miliónov dolárov.

Kľučom k úspechu Kylie Jenner je megaúspešná značka kozmetiky s názvom Kylie Cosmetics, po ktorej doslova šalejú dievčatá aj v našich končinách. Forbes odhaduje, že ak sa Kylie bude takto dariť aj naďalej, o chvíľu sa môže stať najmladšou miliardárkou vôbec a tromfnúť tak aj Marka Zuckerberga.

V rebríčku sa umiestnili aj také celebrity ako Beyoncé a Madonna. Forbes bral do úvahy len majetok, ktorý umiestnené nadobudli samy, a teda ho nezdedili. Kylie sa môže pochváliť aj ďalším veľkým úspechom. Pri tejto príležitosti sa dostala na obálku augustového vydania Forbes, čo je už naozaj prestíž. Okrem toho onedlho, 10. augusta, oslávi svoje 21. narodeniny a my jej už teraz blahoželáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia