Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júla 2018, 12:03
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Jeden z najobľúbenejších párov súčastnosti sa rozišiel. Rapper G-Eazy údajne podviedol speváčku Halsey

Uložiť Uložené

Dvojica spolu len pred polrokom vydala pesničku o ich veľkej láske.

Ľudia sa schádzajú a rozchádzajú neustále. Výnimkou nie sú ani celebrity, ktorých vzťahy sú vždy poriadne sledované a tak občas radi prekvapia fanúšikov nejakou spoločnou fotkou so zamilovaným popisom. A keď už sa teda rozhodnú svoj vzťah zdieľať s celým svetom, rovnako musia celý svet informovať, keď sa vzťah skončí.

Vzťah speváčky Halsey a rappera G-Eazyho bol vždy na pohľad závideniahodný. Dvaja talentovaní, dobre vyzerajúci ľudia, spoločné oslavy, koncerty, dovolenky a dokonca spoločná pesnička o ich láske. Ak si doteraz pri počúvaní Him & I tajne závidel túto obrovskú lásku, tak už nemusíš. 

Halsey na svoj Instagram pridala dráždivú fotku v bikinách so svojím psom. Fanúšikov tohto páriku snov však zaujal najmä popis: "pobozkám svojho psa na čelo a potom sa s tebou rozlúčim". Ten si speváčka požičala z Drakeovho nového albumu, kde spieval o svojom synovi. Navyše vymazala väčšinu fotiek s rapperom a práve vtedy sa začali v komentároch dohady, či sa Halsey a G-Eazy skutočne rozišli.

 

kiss my dog on the forehead and then kiss ur ass goodbye ✅

Príspevok, ktorý zdieľa halsey (@iamhalsey),

Nakoniec klebety potvrdila samotná Halsey fotkou na svojej Instagram story: "Väčšinou si tieto veci držím v súkromí, no keďže bol náš vzťah celkom verejný, cítim potrebu informovať svojich fanúšikov. G-Eazy a ja sme sa rozišli. Nemôžem sa dočkať, keď budem pokračovať v ďalšej časti svojho života, ktorú budem venovať sebe, môjmu umeniu a mojej kariére a môjmu turné. Želám mu len to najlepšie. Ďakujem, že rešpektujete naše súkromie."

Verejnosť začala hneď špekulovať nad dôvodmi rozchodu, ktorých už stihli vymyslieť niekoľko. Niekto vraví, že sa rozišli, pretože Halsey vadila rapperova závislosť na kokaíne a niekto, že speváčka mala počas vzťahu pomer s ďalším rapperom, Machine Gun Kelly. Aj tieto klebety sa rozhodla uviesť na pravú mieru, keď na svoj Twitter pridala tweet "pumkpin eater".

Pumpkin eater je výraz z detskej riekanky a je to niekto, kto podviedol. Okrem tohto tweetla (a následne vymazala) aj emodžiho nožničiek, čo si fanúšikovia vysvetlili ako ďalší dôkaz, že vzťah sa rozpadol kvôli G-Eazyho nevere. V pesničke Him & I totižto sám rappuje "ak by ma prichytila pri nevere, odstrihla by mi...". Navyše sa hovorí o tom, že ju G-Eazy pravidelne podvádzal so svojimi fanúšičkami, ktoré si po koncertoch volal do backstage a na after párty a dokonca s nimi sextoval.

Ako to bolo v skutočnosti vedia len bývalí zaľúbenci, avšak počas vzťahu im to spolu naozaj pristalo. Randiť začali minulý rok v júli a iba v decembri vydali ikonické video k ich duetu Him & I, ktoré sršalo mladou láskou a zamilovanosťou.

 

Príspevok, ktorý zdieľa G-Eazy (@g_eazy),

 

Príspevok, ktorý zdieľa G-Eazy (@g_eazy),

 

Príspevok, ktorý zdieľa G-Eazy (@g_eazy),

 

Life is grand

Príspevok, ktorý zdieľa G-Eazy (@g_eazy),

Domov
Zdieľať
Diskusia