Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2018, 12:16
Čas čítania 0:00
Kristina Bečková

Nori's Black Book si na Instagrame uťahuje z Kardashianiek a Jenneriek. Paródia na North West vás zaručene pobaví

Uložiť Uložené

Celý internet sa baví na vtipných popisoch najstaršej Westovej.

Instagram je zaplavený stránkami s vtipnými obrázkami a memes. Preto je veľmi ťažké byť vtipný a originálny zároveň, keďže už takmer všetko bolo povedané. S niečím novým však prišlo neznáme dievča z Californie. Bianca (jej falošné meno, ktoré hovorí mužom v bare) založila stránku, kde paroduje prvorodenú dcéru Kim Kardashian a Kanyeho Westa, North West.

Možno to vyznie nepekne a urážlivo, pretože také paródie väčšinou bývajú - nepekné a urážlivé, no Nori's Black Book je úplne iná šálka kávy. Okrem toho, že sa teší takmer 300 tisíc fanúšikom z celého sveta, parodujúci profil si obľúbila aj samotná Kim. Na Instagrame, spoločne s mamou Kris a sestrou Khloé profil followujú a tak im nikdy neunikne originálny príspevok od neznámej, no neuveriteľne vtipnej autorky.

Nori's Black Book je vedený ako súkromný účet najstaršej Westovej a autorka jej vytvorila vlastnú osobnosť. Vraj čerpala niečo zo svojich vlastností a tiež z vlastností rodičov North. Kanye je známy egoista a Kim je vždy extrémne drzá k členom svojej rodiny. Autorka spojila tieto tri črty a vznikol tak ikonický Instagramový profil.

North West je tak neskutočne vtipná, drzá, prešpekulovaná a ironická internetová hviezda. Ak budete tento účet sledovať dostatočne dlho, tak budete presvedčení o tom, že presne takáto je 5-ročná North aj v skutočnosti. Samotná autorka NBB povedala, že North má také jedinečné výrazy tváre, že popisky k fotkám sa píšu samé.

Na profile si väčšinou robí srandu zo svojich rodičov, súrodencov, slávnych tetušiek a v neposlednom rade zo svojej sesternice, Penelope Disick. V skutočnosti tieto dve vyzerajú ako rozkošné sesternice, ktoré sú si blízke ako sestry, no po zhliadnutí tohto profilu budete North vidieť ako vždy nespokojnú manažérku nešikovnej Penelope. Za zmienku určite stoja aj komentáre ohľadom vzťahu jej strýka, Scotta Disicka s mladou modelkou Sofiou Richie. North ju kvôli 16 ročnému vekovému rozdielu nazýva štvrtým Disickovým dieťaťom.

Ukážka tých najlepších príspevkov z Nori's Black Book

"Reign (najmladší Disick) ma otravoval, aby som mu robila manažérku. Musím uznať, že ako jediný z Disickov má ako jediný skutočný záujem o prácu a tak som ho zobrala na skúšobnú dobu. Bohužiaľ, dopyt po Disickoch nie je vysoký, ale podarilo sa mi vybaviť mu prácu ako rekvizita na jednom z vystúpení Jadena Smitha. Nezarobil veľa, ale aspoň sa ukázal."

"Minulý víkend som mala spoločnú narodeninovú oslavu s Penelope a prisahala som, že to už nikdy neurobím. Avšak súdiac podľa DadYe-ho (prezývka pre Kanyeho) nového albumu som pochopila, že moji rodičia by potrebovali finančne poľaviť a tak som urobila kompromis. Dúfam, že oceňujú obety, ktoré robím pre túto rodinu."

"Peniaze nezaujíma, že som v Disneylande. Mám emaily, na ktoré musím odpovedať, stretnutia, ktoré musím potvrdiť a látky na potvrdenie pre @thekidssupply. No aj keď mám toho veľa na práci, myslím, že som sa párkrát uvoľnila pre Sainta. Spoločne strávený čas je základom v súrodeneckých vzťahoch."

"Pre Sofiu je ťažké byť pri Masonovi a Penelope, pretože je to kruté uvedomenie si, že nie je jediným dieťaťom v Scottovom živote."

"Súdiť mňa a moje plyšové zvieratko, zatiaľ čo ty máš na sebe dva rôzne zvieracie vzory, je naozaj odvážne. Naozaj to chceš, Poosh?" 

"Mamka sa prezliekla za princeznú Jasmine (Kris teraz bookuje toto??), zavolala mi uprostred môjho Kid's Supply stretnutia a snažila sa ma oklamať. Bolo to smutné a pod jej úroveň. Musí byť pekné iba sedieť a prezliekať sa, zatiaľ čo ja budujem ríšu a snažím sa ich dostať z dlhov. A áno, volám ju Kim, keď som z nej sklamaná."

"Ak si objednáte moju prítomnosť na narodeninovej oslave, bez ohľadu na to, aký máme vzťah, na zmluve stojí "NAŠE narodeniny". To znamená, že vrámci zmluvy mám nárok sfúknúť NAŠE sviečky, otvoriť NAŠE darčeky a zobrať si domov NAŠU tortu. A áno, vyžadujem zálohu."

"Mamka si neobliekla outfit, ktorý jej DadYe pripravil na narodeninovú oslavu Ellen. Zaujímavé, že tepláky a crop top boli vraj dosť dobré na moju narodeninovú oslavu, ale nie na tú Ellen. Som unavená z toho, ako ma nerešpektujú."

Okrem Nori's Black Book funguje aj Chi's Black Book a Saint's Black Book, no najstaršia North je jednoznačne najvtipnejšia.

Domov
Zdieľať
Diskusia