Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. marca 2018, 21:48
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Kendall Jenner sa pochválila tetovaním v ústach. Získala ho opitá a jeho význam je absolútne bezcenný

KYLIE JENNER TETOVANIE
Uložiť Uložené

Ani Kendall sa neubránila divokému alkoholovému zážitku.

Kendall Jenner už dávnejšie spomenula jedno zo svojich tetovaní, ktoré sa nachádza priamo vo vnútri jej úst, na modelkinej vnútornej pere. Bežný človek ho tak nikdy nebude mať šancu vidieť. Kendall o ňom však nikdy nehovorila nahlas a prakticky sa o tom verejnosť dozvedela len vďaka jednému instagramovému príspevku, ktorý sa ani nevyskytol na jej vlastnom profile. Jej mlčanie sa však prelomilo počas návštevy u legendárnej televíznej moderátorky Ellen DeGeneres, ktorá sa na túto tému jednoducho musela opýtať.

Kendall Jenner totiž zastávala rolu Elleninho nedávneho hosťa a dve dámy si okrem všemožných tém pokecali aj o Kendallinom tetovaní. To sa vraj na vnútro jej úst dostalo počas intenzívneho alkoholového opojenia, no ešte prekvapujúcejší je samotný význam. Kendall si svoje ústa ozdobila jednoduchým Meow, teda zvukom, ktorý vydáva mačka. Ellen tiež prezradila, že jej prvé tetovanie bola miniatúrna bodka a nezvyčajný doplnok v ústach sa rozhodla v televízii aj ukázať.

Domov
Zdieľať
Diskusia