Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. októbra 2017, 13:54
Čas čítania 0:00
Denisa Bodková

Staň sa Miss Oriflame! Čakajú ťa nielen atraktívne ceny, ale aj zaujímavá spolupráca počas celého roka 2018

MÓDA KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Do súťaže Miss Oriflame 2017 sa môžu zapojiť všetky kozmetické poradkyne vo veku od 18 – 28 rokov.

Značka známej švédskej kozmetiky začala pátrať po svojej najkrajšej kozmetickej poradkyni. Do súťaže Miss Oriflame 2017 sa môžu zapojiť všetky kozmetické poradkyne vo veku od 18 – 28 rokov, ktoré sa stali súčasťou Oriflame v období od 19.12.2016 do 5.11.2017Ako poradkyňa sa registruj TU.

Aké ceny na teba čakajú?

Víťazku Miss Oriflame 2017 a dve vicemiss čakajú pekné ceny. Druhé a tretie miesto získa kozmetické balíčky v hodnote 100 a 70 EUR a na víťazku toho čaká podstatne viac. Ako Miss Oriflame 2017 získaš víkendový pobyt pre dve osoby, VIP deň v rámci ktorého ťa nalíči vizážistka Lussi, profesionálne ťa nafotíme v štúdiu, stretneš sa s generálnym riaditeľom Oriflame Slovensko, ktorý ťa pozve na obed v Bratislave a dá ti „tour” po nádherných priestoroch Oriflame Slovensko, ďalej dostaneš poukážku na nákup oblečenia v Lindex v hodnote 100 eur,  povečeriaš s tvárou Oriflame Slovensko s Barborou Švidraňovou, dostaneš kľúčovú novinku každého katalógu v roku 2018 zdarma, plus 5 katalógov a to najlepšie nakoniec – aj ty sa staneš našou tvárou, pretože budeš na vybraných tlačovinách našej spoločnosti.

Staň sa Miss Oriflame! Čakajú ťa nielen atraktívne ceny, ale aj zaujímavá spolupráca počas celého roka 2018
Zdroj: unsplash.com

Zapojiť sa môžeš aj ty, a to aj keď ešte poradkyňou Oriflame nie si. Stačí, ak sa ňou staneš! Výhodou je, že sa dá registrovať cez internet, zaplatíš len 3 eurá a potom môžeš kupovať kvalitnú švédsku kozmetiku s 20% zľavou. Navyše sa môžeš zapojiť do súťaže a stať sa najkrašou kozmetickou poradkyňou Oriflame na Slovensku. A že ich nie je málo, viac ako 40 000!

Staň sa Miss Oriflame! Čakajú ťa nielen atraktívne ceny, ale aj zaujímavá spolupráca počas celého roka 2018
Zdroj: unsplash.com

To všetko môžeš získať, ak sa zapojíš do súťaže Miss Oriflame 2017 do 5.11.2017!

Domov
Zdieľať
Diskusia