Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2019, 10:25
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Baby na streame na Twitchi hulili trávu a užívali ketamín. Dostali ban, obratom si založili nový účet

TECH DROGY TWITCH
Uložiť Uložené

Je len otázkou času, kedy „vyfasujú“ ban znovu.

Videoplatforma pre hráčov Twitch už nie je ani na Slovensku neznámy pojem. Za posledné roky si ju obľúbili nie len streameri, ale aj diváci. No a ako sa formujú a menia všetky sociálne siete, výnimkou nie je ani Twitch. Okrem hier môžu gameri streamovať aj IRL (In Real Life). Kategória sa stala skutočne populárnou, má pravidelne najviac divákov.

Odporúčané
Zabanovaný plačúci Fortnite streamer musí opustiť luxusnú vilu za 13 miliónov eur. Býval v nej vďaka hraniu Zabanovaný plačúci Fortnite streamer musí opustiť luxusnú vilu za 13 miliónov eur. Býval v nej vďaka hraniu 12. novembra 2019, 6:55

Streameri sa rozprávajú s fanúšikmi, ukazujú, čo robia voľnom čase alebo komentujú, čo sa deje v spoločnosti. Nedávno sa v tejto kategórii objavili dve streamerky, ktoré počas živého vysielania užívali drogy. Malo ísť o marihuanu a ketamín. „Prečo sa na mňa tí starí ľudia pozerajú?“ spýtala sa krátkovlasá tínedžerka. „Chcem len šňupnúť ketamín!“  Video zverejnila stránka Dexerto.

Baby na streame na Twitchi hulili trávu a užívali ketamín. Dostali ban a obratom si založili nový účet
Baby na streame na Twitchi hulili trávu a užívali ketamín. Dostali ban a obratom si založili nový účet Zdroj: Twitch

 Nebola to náhoda, ako to obvykle pri porušení pravidiel na Twitchi býva. Britské tínedžerky vedeli, čo robia, úmyselne vysielali užívanie drog. Jedna z nich mala v ruke bongo, druhá šňupala hrudku prášku. Twitch reagoval a kanál zabanoval. Podľa pravidiel platformy je na streame zakázaná akákoľvek činnosť, ktorá môže ohroziť život alebo viesť k fyzickému poškodeniu.

Marihuana je v Spojenom kráľovstve ilegálna. Aj napriek tomu, že dievčatá úmyselne provokovali, založili si nový kanál s názvom zoinkedtv a ohlásili na ňom „comeback“. Je pravdepodobne len otázkou času, kedy dostanú ban znova.

Domov
Zdieľať
Diskusia