Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 22:34
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovensko zatiaľ nepostupuje na Euro 2020, nepomohla ani výhra 2:0 nad Azerbajdžanom

ŠPORT EURO 2020 SLOVENSKO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Druhú šancu bude mať slovenská reprezentácia v marci budúceho roku v play-off Ligy národov.

Slovenská reprezentácia si odnáša výhru z posledného ôsmeho zápasu kvalifikácie o postup na Euro 2020. Náš výber sa ako jasný favorit v Trnave postavil proti Azerbajdžanu, ktorému sa síce podarilo získať len jeden bod, všetkých súperov aj napriek tomu aspoň trochu potrápil. Aj keď si Slovensko udržiavalo na ihrisku optickú prevahu, gólov sme, pravdepodobne, očakávali viac. 

Na priamy postup nám táto výhra nestačila, keďže sme sa ešte museli spoliehať na remízu v zápase medzi Walesom a Maďarskom. Tá sa nakoniec neudiala a Slovensko sa tak bude musieť pripraviť na druhú šancu, ktorú dostane v marci budúceho roku v play-off Ligy národov.

V tomto formáte budú tímy rozdelené do štyroch 4-členných divízií, v rámci ktorých si zahrajú semifinále a finále a celkoví víťazi potom postúpia na majstrovstvá Európy. Postup do play-off si zaistili napríklad aj Severné Írsko alebo Bosna a Hercegovina. 

 

Slovensko zatiaľ nepostupuje na Euro 2020, nepomohla ani výhra s Azerbajdžanom
Slovensko zatiaľ nepostupuje na Euro 2020, nepomohla ani výhra s Azerbajdžanom Zdroj: TASR - Michal Svítok
Domov
Zdieľať
Diskusia