Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Amazon potvrdil 2. sériu Pána prsteňov a Star Wars IX láka na súboj s Palpatinom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

V dnešných raňajkách si určite prídeš na svoje.

V novej časti Raňajok s Filmkultom ťa čaká rovných sedem noviniek. Nájdeš čerstvé informácie, fotografie i ukážky zo sveta Star Wars IX, seriálu Pána prsteňov či skvelého spin-offu Better Call Saul.

Na ďalší Tarantinov film si ešte počkáme

Slávny režisér Quentin Tarantino aktuálne pracuje na svojej knihe, na scenári k seriálu Bounty Law a tiež na divadelnej hre. O čom bude jeho ďalšia snímka nemá podľa vlastných slov zatiaľ vôbec poňatia.

Trailer k jeho aktuálne poslednej snímke

Poznáme dátum premiéry novej série Better Call Saul

Piata séria Better Call Saul bude mať premiéru 23. februára 2020. Kým sa k nám dostane, môžeš si vychutnať prvý teaser a čerstvé fotografie.

Seriál Sin City

Frank Miller a Robert Rodriguez spoločne vytvorili filmové spracovanie komiksu Sin City. Ten by sa mal teraz podľa Deadline pod taktovkou tých istých tvorcov stať dokonca seriálom.

Režisér Parazita pripravuje ďalšie dva filmy

Bong Joon-ho sa v minulosti postaral o snímky, ako Tokio!, Snowpiercer či Okja, pričom naposledy natočil vynikajúcu drámu Parazit, ktorá bola na filmovom festivale v Cannes ocenená Zlatou palmou. 

Najnovšie by sa mal tento talentovaný tvorca podieľať na dvojici filmov. Jedným z nich bude akčný horor (dej sa bude odohrávať v Soule) a druhým snímka, ktorej námet má vychádzať zo skutočných udalostí (polovica filmu sa má odohrávať v Británii a polovica v USA).

Nové fotografie a televízny spot zo Star Wars IX

Star Wars: The Rise of Skywalker sa do slovenských kín dostane 19. decembra 2019. Nové fotografie a televízny spot lákajú na ďalšiu vlnu vesmírnej akcie.

raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney
raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney
raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney
raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney
raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney
raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney
raňajky na štvrtok
raňajky na štvrtok Zdroj: EW/Disney

Seriál Pán prsteňov bude mať aspoň 2 série

Zdá sa, že tvorcovia seriálového Pána prsteňov svojmu očakávanému hitu zjavne veria. Ešte predtým, než sme sa dočkali prvej série, Amazon potvrdil, že plánuje natáčať ďalšiu. Zatiaľ sa teda štábu podľa všetkého naozaj darí.

David Fincher sa púšťa do ďalšej spolupráce s Netflixom

Režisérovi Davidovi Fincherovi patrí naše uznanie nielen za jeho vynikajúce celovečerné filmy, ale taktiež za prácu na úžasnom seriáli Mindhunter, ktorý môžeš sledovať na Netflixe. 

Streamovací gigant Fincherovi verí natoľko, že mu po novom zveril do rúk seriálové spracovanie prequelu k thrilleru Chinatown od Romana Polanskiho. Na projekte by mal Fincher spolupracovať s pôvodným scenáristom Robertom Towneom. V príbehu budeme sledovať mladšiu verziu Jakea Gittesa, ktorého vo filme stvárnil Jack Nicholson.

Domov
Zdieľať
Diskusia