Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 12:25
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

V Perinbabe 2 sa Lukáš Frlajs vydáva na dobrodružstvo. Juraj Jakubisko láka na pokračovanie známej rozprávky

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Bude stáť druhá časť Perinbaby za to?

Zabudni na starých hrdinov Alžbetku a Jakuba. Do sveta sa tentokrát za hľadaním lásky vydáva ich syn Lukáš, ktorého stvárnil youtuber a herec Lukáš Frlajs. Okrem kladnej postavy Perinbaby sa v príbehu rozprávky opäť objaví aj zákerná Zubatá. Tá by mala podľa predošlej ukážky zo snímky pripraviť o život Lukášovu starnúcu matku Alžbetku.

V novom traileri sa pozrieme na mladého Lukáša, ktorý sa spoločne so svojím psom vydáva hľadať lásku na celý život. Počas toho sa dostane na rôzne magické miesta a dozvie sa taktiež o tragédii istého kráľovstva postihnutého skazou. Ukážka ďalej naznačuje, že sa Lukáš bude musieť rozhodovať medzi bohatstvom a láskou, takže nás vo filme zrejme čaká aj morálne ponaučenie, ktoré je pre rozprávky typické.

Vo filme si okrem Lukáša Frlajsa zahrajú herci, ako Daniel Nekonečný, Petra Vančíková, Ľudmila Swanová, Ľubomír Paulovič, Ivan Romančík starší, René Štúr či Sabina Skalická, ktorá zosobňuje rolu Zubatej. Druhú Perinbabu tak ako v prípade jednotky režíruje slávny Juraj Jakubisko.

Hudobnú stránku Perinbaby vytvorili Ondřej Soukup (Tmavomodrý svět, Vratné lahve) a Jan Jirásek (Kytice, Vrásky z lásky). Slovenská premiéra snímky Perinbaba a Dva svety je plánovaná na 5. marca 2020. V Česku ju však budú môcť diváci vidieť už od 20. februára (únor) toho istého roku. Viac sa o filme dočítaš v tomto vlákne.

Domov
Zdieľať
Diskusia