Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 10:51
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Slovenská polícia vysvetľuje, prečo týždeň mlčala o zabitej mladej učiteľke v prístave

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Kým médiá o mŕtvej žene v prístave informovali počas včerajšieho dňa, polícia mlčala aj napriek tomu, že ju našla ešte 11. novembra.

Počas včerajšieho dňa médiá informovali o smrti 34-ročnej Violy, ktorá bola nájdená v bratislavskom prístave ešte 11. novembra. Súdnym lekárom zatiaľ nebolo potvrdené ani vyvrátené cudzie zavinenie, polícia teraz na sociálnych sieťach vysvetľuje aj to, prečo o nešťastnej udalosti neinformovala okamžite po tom, ako sa stala aj napriek tomu, že to má vo zvyku. 

„Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. Privolaní záchranári sa ženu pokúsili oživiť, avšak bezúspešne,“ opisuje Policajný zbor, čo sa približne pred týždňom v Bratislave dialo. 

Odporúčané
Mladú Slovenku v Bratislave dobili na smrť. Obeť bola zrejme aj znásilnená Mladú Slovenku v Bratislave dobili na smrť. Obeť bola zrejme aj znásilnená 18. novembra 2019, 15:55

„Častokrát je pre vyšetrovanie vhodná taktika utajenosti, keď sa napríklad páchateľ trestného činu nedozvie z médií postup polície vo vyšetrovaní. Vďaka tomu môže vyšetrovateľ dobehnúť náskok páchateľa a získať významné informácie,“ píše polícia na Facebooku. Zároveň verejnosť ubezpečuje, že ak by sa zistilo zavinenie inou osobou a tým pádom aj ohrozenie obyvateľov krajiny, okamžite informáciu zverejní.

Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Viola pracovala v jazykovej škole a podľa informácií zverejnených portálom noviny.sk nepriateľov nemala.   

 

Domov
Zdieľať
Diskusia