Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 20:27
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Prečo ženy nevedia dosiahnuť orgazmus a kde v Európe zabíjali e-cigarety?

REFRESHER FRESHNEWS MOMO REFRESHER+
Uložiť Uložené

V najnovších Freshnews sa dozvieš, aké zamestnanie vykonával Momo v minulosti a čo je nové v slovenských kinách.

Slovenskí raperi mali predtým, ako sa začali živiť hudbou, rôzne povolania. Medzi tie kontroverzné patrí určite aj Momove, keďže v minulosti predával drogy, k čomu sa viackrát v skladbách priznal a zároveň doplnil, že táto doba je už dávno preč a dnes má to šťastie, že mu zarába hudba. K tejto téme sa vracia aj na najnovšom albume Out.sdr, konkrétne na tracku Ja som Bratislava 2, ktorý teraz dostáva videoklip. 

V najnovších Freshnews sme bližšie rozobrali aj otázku, prečo je pre ženy ťažké dosiahnuť orgazmus a taktiež sme sa pozreli na prvú oficiálne potvrdenú smrť v súvislosti s vapingom v Európe. Dozvieš sa, čo ju spôsobilo, aby si sa mohol nežiadúcim látkam vyhnúť. 

Okrem toho sme zhrnuli ďalšie dôležité novinky a taktiež dianie na našom YouTube. Nájdeš na ňom napríklad video, kde sme sa mladých Slovákov pýtali, čo im rodičia zakazujú. Niektorým dokonca aj to, aby si kupovali drahé oblečenie. 

Odporúčané
Mnohé ženy nevedia dosiahnuť orgazmus kvôli vlastnému mozgu. Stále premýšľajú a preto sa nevedia naplno uvoľniť a užívať si Mnohé ženy nevedia dosiahnuť orgazmus kvôli vlastnému mozgu. Stále premýšľajú a preto sa nevedia naplno uvoľniť a užívať si 17. novembra 2019, 13:21
Domov
Zdieľať
Diskusia