Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. novembra 2019, 7:35
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Sériový vrah, ktorý sa priznal k stovkám obetí. Dokument od Netflixu preskúma zvrátenú myseľ Henryho Lee Lucasa

FILMY A SERIÁLY MASOVÍ VRAHOVIA
Uložiť Uložené

Zabil naozaj niekoľko stoviek ľudí? Alebo si veľkú časť svojho príbehu iba vymyslel?

Pre milovníkov kriminálnych prípadov si po dokumentárnej sérii o dozorcovi z koncentračného tábora pripravil Netflix ďalšiu lahôdku. V nej sa pozrieme na život neslávne známeho sériového vraha Henryho Lee Lucasa. Ten mal mať údajne na konte niekoľko stoviek obetí.

Odporúčané
3+1 najhoršie kriminálničky Slovenska. Vrahyne odsúdené na dlhoročné tresty a prečo hrozí Alene Zsuzsovej doživotie 3+1 najhoršie kriminálničky Slovenska. Vrahyne odsúdené na dlhoročné tresty a prečo hrozí Alene Zsuzsovej doživotie 6. novembra 2019, 13:33

Postupom času sa ale zistilo, že časová os v jeho tvrdeniach nesedí. Z akého dôvodu si brutálny zločinec Lucas vlastne vymýšľal? To sa dozvieš v piatich častiach dokumentárnej série The Confession Killer. Debutová upútavka k tejto novinke naznačuje, že sa divák bude môcť ponoriť do nejednoznačného vyšetrovania zaplneného opisom mnohých brutálnych vrážd.

Lucas počas svojej zločineckej kariéry nezabíjal iba cudzincov, ale postaral sa aj o usmrtenie vlastnej matky, ktorú dobodal nožom. Väčšiu časť svojej vražednej púte zdieľal s mužom menom Otis Tool, ktorý bol zároveň jeho milencom.

O réžiu The Confession Killer sa postaral na Oscara nominovaný Robert Kenner (Food, Inc.) a Taki Oldham (The Billionaire’s Tea Party, Go for Broke, Inside the Birdcage). Všetky časti budú na streamovacej platforme Netflix dostupné od 6. decembra 2019.

Sériový vrah, ktorý sa priznal k stovkám obetí. Dokument od Netflixu preskúma zvrátenú myseľ Henryho Lee Lucasa
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia