Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 17:29
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Organizátori fyzikálnej súťaže si uťahujú z Andreja Danka. Poukazujú na kapitánske výložky aj 30-metrový stožiar

NEWS ANDREJ DANKO
Uložiť Uložené

Fyzikálny Náboj 2019 si uťahuje z Andreja Danka.

Andrej Danko sa stal terčom posmechu organizátorov fyzikálnej súťaže Fyzikálny Náboj 2019, informuje satirická stránka Zomri. V dvoch otázkach zadania je použité meno „Andrejko,“ resp. „Danko“ a zároveň odkazujú na kauzy a kontroverzie, ktorých autorom bol v minulosti práve súčasný predseda parlamentu. 

Odporúčané
Slovenská národná strana Andreja Danka propaguje slogan „Za národ“ moravským ornamentom Slovenská národná strana Andreja Danka propaguje slogan „Za národ“ moravským ornamentom 4. novembra 2019, 14:15

Jedna úloha sa týka 30-metrového stožiara. Presne taký dal Andrej Danko v lete postaviť pred budovou Národnej rady s cieľom, aby bol ten náš vyšší, ako majú pred parlamentom v Maďarsku. Ďalšia úloha sa týka kapitánskeho preukazu, čím tvorcovia z Fyzikálneho korešpondenčného seminára odkazujú na kapitánske výložky, ktoré Danko v minulosti bozkával. 
 

Podľa oficiálnej stránky fks.sk patrí väčšina organizátorov medzi súčasných alebo bývalých študentov Fakulty matematiky, fyziky a informatiky na Univerzite Komenského. Podarilo sa im nájsť naozaj vtipnú formu, ako zabaviť slovenský internet a možno v konečnom dôsledku komunikovať dianie v politike aj nenásilnou formou. 

 

Späť
Zdieľať
Diskusia