Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 13:10
Čas čítania 0:00
Vl Mi

18-ročné dievča letelo stovky kilometrov, aby spoznalo sugar daddyho a jeho priateľku. Stal sa z nich milostný trojuholník

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Od ich prvého stretnutia ubehli už dva roky.

Každý sme boli tak trochu blázniví, keď sme mali 18 rokov. Niekto utekal z domu, niekto zas odvrával rodičom a vždy si robil „po svojom“. No a potom tu máme aj prípady, ktoré sa vymykajú bežným situáciám, ktoré poznáme.

Odporúčané
Bar v Dubaji ponúka pre ženy drinky zadarmo. Záleží však na tom, koľko vážia Bar v Dubaji ponúka pre ženy drinky zadarmo. Záleží však na tom, koľko vážia 18. novembra 2019, 9:10

Reč je o Gabrielle Reese, ktorá letela vyše 800 kilometrov z Idaho do Utahu, aby spoznala svojho sugar daddyho, 45-ročného Jacoba Boswella. No a tiež jeho priateľku, 29-ročnú Megan Muirhead. Našla ich na webstránke, ktorá sa špecializuje na takéto služby.

Stalo sa tak v roku 2017 a dnes je z toho milostný trojuholník. Onedlho budú oslavovať svoje tretie výročie. Jej rodičia sa najskôr obávali, či to nie je pre ňu nebezpečné. Jacob je totiž rovnako starý ako oni. Dnes je to vraj už lepšie. Pre Daily Mail sa dievčina vyjadrila, že stratila panenstvo hneď prvý víkend. „Neplánovali sme to. Nebol to plán, boli sme však všetkému otvorení,“ povedala.

Dievča tiež netají pred priateľmi či verejnosťou, že žije v milostnom trojuholníku. Má to napísané aj na svojom profile na Instagrame. Nájdeš na ňom fotky aj s Jacobom, aj s Megan. Gabrielle predtým nemala vážny vzťah. „Občas to bolo divné, no každý prvý vzťah je taký. Zároveň to ale nejako funguje,“ vraví. Čo si o netradičnom vzťahu trojice myslíš ty?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa sparkle jump rope queen (@gabriellereesexo),

Domov
Zdieľať
Diskusia